Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

19 July 2019

Tripple F.U

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Tuan blog senyap. Tetiba keluar tripple F.U kohkohkoh. Fateh Uwais, Furqan Uqbah, Faiha Ulya. Iyeeeee tuan blog ni baru dapat anak. gegirl. Alhamdulilah. tu yang senyap sunyi sepi lama sangat tu. Alahnya masyaAllah tatau nak cerita. mujur la time alah tiga bulan tu tengah cuti semester. duduk rumah layan alah jela yang boleh. nak bangun berjalan, masak, makan, uruskan lagi dua orang anak tu pun tak terdaya. nak ngadap laptop update entry lagi la tak larat. hukhukhuk.

bila dah sihat sikit busy attend kelas. dah habis kelas, busy dengan final exam lagi, assignment nya lagi. hal rumah tangga lagi. ehhh banyak nya nak kena list hihihi. dah habis final. beranak baby baru pulak. dah tu hari ni baruuuu lah rasa boleh nak update entry. itu pun kena tunggu ada 'rasa' tu dulu baru rajin nak ngadap blog nya. 

nanti la ada masa terluang kita cerita sembang banyak sikit. rindu ke blog ni sebenarnya. ini jela medium yang boleh 'cakap' banyak pun selain sembang dengan suami dekat rumah. tapi tula. banyak tapinyaaaaaaaaa


belanja gambo budak tripple F.U sekeping ;) hihihi

Delivery 24 Jam | Shopee

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Shopee siapa jela yang tak kenal kalau sebut perkataan 'Shopee' ni kan. salah satu medium terbaru untuk membeli belah atas talian atau ONLINE. saya pun kalau tak beli barang kat situ sekadar cuci mata je sambil 'jalan-jalan' dari satu kedai ke satu kedai lain. biasa la orang perempuan. window shopping kan hahahahaha

tapi yang terbaru Shopee ada buat penghantaran 24 jam terus ke pintu customer mereka. maksudnya beli hari ni esok dah boleh dapat barang. wow sangat. buat masa ni sistem delivery 24 jam khas buat pengguna di sekitar lembah klang sahaja

jadi korang orang lembah klang jangan lepaskan peluang ni. ohh ye korang jugak berpeluang untuk dapatkan rebate RM5 bagi pembelian minimum RM100. cuma apply code ini SMLEMA5 sebelum pembayaran. sah dari sekarang sehingga 21 Julai 2019




Dan ini antara item yang available bagi penhantaran 24 Jam. korang boleh select kedai dan barangan yang terpilih dalam promosi 24 Jam ni haaaaa. jadi apa tunggu lagi guyssssss 


Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...