Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 March 2012

Afiq Danial lagi!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


semalam mama sent gambar budak botak nie, dah gemok dah dia, dah boleh pakai baju new born kalau tak tue gelebeh jer baju-baju dia.

saya : wahhh mama, dia dah gemok. die dah pandai rindu achik ke? hihi

mama : memang la pun. tadi dia tnya, dan cari bawah katil kot2 achiknya nyorok bawah katil. mama kata xda.. hahahahaha

ceitttt mama nie suka dengki orang balik =.=" lepas seminit dua mama mesej balik.

mama : ok la dulu, kepalanya terhantuk katil, nangis pulak die.

saya : tue la sape suh cari achik bawah katil kan dah terantok... hahahaha

teruk punya mak sedara.. hihihiihi :p .. ujung bulan nie die balik banting dah..huhuhuhu

5 comments:

aDisH.sHidA said...

ujung bulan ni sorfina dah nak balik perak semula

Woofer Storm said...

achik??nama sama je ni??hehee

#rindu pla ngan ank buah kat kampung tu..

Unknown said...

comelnya dia =)

Kira Sakura said...

Kak Shida :: sunyi kan T_T

Achie :: achik panggilan dari ank2 tue :D

Rozuan :: tengok mak sedaranya la..hahahahaha :p

LM said...

tomeyyyyyyyyyyyyyyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...