Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

14 September 2021

Sama Corak

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Siapa sini perangai sama macam saya? kalau tau kata officemate ada tudung atau baju sama corak dengan kita mesti sebolehnya nak elak dari terpakai corak yang sama masa kerja? eleehhhh perempuan mesti ada tu perangai yang sama ekekekeke


walaupun tau seller bukan keluarkan exclusive untuk kita je. masa beli tu tak fikir pun tapi bila dah ternampak tu mesti nak elakkan selagi boleh. tak pun tak pakai dah corak tu pergi ofis hahahaha


ni la corak sama nya tu. Bawal Cotton Voile by Sabella

dekat office ni perasan ada sorang officemate ada tudung sama corak dengan saya. sebelum decide nak pakai tudung yang sama corak tu mesti tengok dulu jadual kerja dia. kalau dia kerja hari sama memang tak pakai dah corak tu. yela sekarang kan masih pakai jadual penggiliran kerja.


kalau sebelum ni saya akan tengok dulu kalau dia dah pakai corak tu minggu ni. minggu depan nya saya pulak pakai. tu pun jenuh duk doa jangan la dia pakai corak yang sama ni. kahkahkah. perangai sangatttttt


sebab tu lebih suka plain, kosong tanpa corak. tersama dengan orang lain pun takpe lagi. tapi kalau masa beli tu memang tau beli sedondon sama. takda pulak keluar perangai ni. boleh pulak pakai dondon dondon tu. ehhh kau kannn. perempuan sangat hahahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...