Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 November 2021

Balik kampung dah korang?

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



Balik kampung dah korang? saya alhamdulilah selamat dah balik dua dua kampung. Ipoh dan Seberang Jaya. syukur masih diberi peluang nak peluk cium mak ayah di kampung, balik bawak cucu2 perantauan yang dorang rindu. Alhamdulilah 



Sebut cucu ada 7 bunyi ramai. Tapi bila ambik gambar.. laaaaa ada banyak ni je rupanya...


Balik kampung sempat jugak la celebrate birhtday mama. Dah jatuh hari kita balik kampung. takkan tak sambut kan? tahun lepas boleh wish dalam video call je. tahun ni boleh wish dan celebrate depan depan. takkan nak lepaskan peluang lagi ye tak hihihi. Semoga mama sihat selalu, dipermudahkan urusan dunia akhirat dan yang baik baik sentiasa mengiringi mama. 



Balik kampung selain nak jumpa mak ayah memang cakap dengan Nadh. balik kampung kita kena jogging. Kalau tidak badan memasing mesti naik. Mama dua2 mesti masak sedap sedap jamu kita makan. Tiap pagi wei pulun jogging laki bini. Keluar bilik senyap senyap taknak anak tau mak bapak dia jogging. Tapi esok esok tu bila depa tau kemain awai bangunnya. Tak dapat dating jogging dah kihkihkih



Dengarnya macam ramai nak loloskan diri balik kampung lagi sebelum PRK ni. takut kena kurung lagi. huuuu. Jadi korang balik kampung dah ke belum tu?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...