Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

08 August 2017

Dua Bulan Tiga Minggu Dua Hari

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

bukan usia pregnant ye kawan2. tapi lepas dua bulan tiga minggu dua hari baruuu lah jenguk balik blog yang terabai ni haaaa. rekod paling buruk pernah pegang setakat ni rasanya. phewww. penyakit M paling lama lah pegang setakat ni hahahaha. harapnya lepas ni penyakit tu mampu pergi jauh jauh kekekeke

kadang tu bukan takde idea nak update. banyak je idea. gambar pun banyak je ambik. cerita anak2 pun toksah kata la. berjela kalau nak cerita. tapi pesen seorang ummi FatehFurqan ni bila tengah menaip tengah draft entry jangan la ada yang mai jenguk belakang ke tepi ke depan ke. terus mood dan feeling tu terbang. nak dapat balik feeling tu bukan mudah. tu yang selalu tergendala. akhirnya terabai

dan sekarang ni dekat ofis akan ada sesi pam untuk budak kecik Furqan Uqbah. dia dah setahun dua bulan tapi alhamdulilah rezeki susu badan untuk dia masih banyak masih meriah. dan dia masih bertahan susu badan sepenuhnya. jadinya bila waktu free yang ada dekat ofis di isi dengan sesi pam susu untuk dia. waktu nak draft enty atau blogwalking ke kawan2 pun kurang lah sikit

ye saya memang update entry dekat ofis je bila ada waktu terluang. dekat rumah tak sempat pun nak pegang laptop. hp pun pegang bila lagi beberapa minit nak tido ini kan pulak nak pegang laptop. busy jadi surirumah tangga. waktu yang ada dekat rumah sibuk ngadap anak2. nak pulak Fateh Uwais sekarang tengah gila baca buku. tengok je kita duduk mula usung buku. mintak ajarkan dia. yang kecik tu tak payah cakap la. kita baru nak on laptop dia dah duduk atas keyboard. hurmmmmm



jadi korang ingat lagi tak macam mana rupa tuan punya blog ni? kalau lupa bawak2 la tengok gambar atas ni. kot dah lupa :p

7 comments:

zai zamree said...

br dok igt FU nk dpt adik...hihihi

idzwa kamaruddin said...

akak pun mood kelaut!

Cik Ash said...

Hihihihi ingat ke usia mengandung dah.. Xpe faham ummi fateh n furqah xsempat

el said...

oklah lama lagi dari iols
iols sebulan lebih kut x update blog
samalah jugak..kerja2 blog ni lau free time kat ofis buat je kat ofis..tp lau urgent baru buat kat rumah

Pha Is said...

kita geng.. skrg ni pun baru nk bertatih bangkit berblog balik.. hahaha

Pha Is said...

sudah2 la tuh berehat.. hehehehe

Cik Ash said...

Ingat sokmo kat kiera

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...