Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

12 April 2018

Cabaran Sebagai Ibu dan Pelajar Sepenuh Masa

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

lamaaaaa betoi duduk dalam gua (menyepi) bila rasa nak keluar jengui muka dah internet slow pulak. bila internet ok, dah assignment pulak beratur nak kena buat. maka krik krik krik jela duduk dalam gua. kawan kawan blog pun entah ingat kat kita ke lagi ke tak pun taktau wuwuwuwuwu

Cabaran Sebagai Ibu dan Pelajar Sepenuh Masa?

memang mencabar, mencabar dari segala bentuk. tapi dah kita yang nak maka hadap jela jangan sekali kali nak merungut ye Syakira. muehehehehehe. apa yang cabaran nya? yela anak anak macam terabai sikit tambah bila dateline nak hantar assignment tu dah sampai. dia punya busy tu mengalahkan apa je lagi.

kerja rumah tetap kena buat, tanggungjawab sebagai suri rumah dihati tiga orang hero. tanggungjawab sebagai pelajar pun kena tunai jugak. maka marilah kita sama sama berkorban wahai suami. suami take over 60% hal rumah dan anak anak. selebihnya tu saya buat bila ada masa. kain baju menimbun pun perkara biasa hahahaha.

tengah menaip entry ni pun mulut budak kecik ni "dahh la ummi, dah la" 

haihhhhhhhhhh


1 comment:

Anonymous said...

Hello there! This article could not be written any better!
Going through this article reminds me of my previous
roommate! He continually kept talking about this. I will send this post to
him. Fairly certain he'll have a great read. Thanks for sharing!

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...