Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

19 July 2019

Tripple F.U

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Tuan blog senyap. Tetiba keluar tripple F.U kohkohkoh. Fateh Uwais, Furqan Uqbah, Faiha Ulya. Iyeeeee tuan blog ni baru dapat anak. gegirl. Alhamdulilah. tu yang senyap sunyi sepi lama sangat tu. Alahnya masyaAllah tatau nak cerita. mujur la time alah tiga bulan tu tengah cuti semester. duduk rumah layan alah jela yang boleh. nak bangun berjalan, masak, makan, uruskan lagi dua orang anak tu pun tak terdaya. nak ngadap laptop update entry lagi la tak larat. hukhukhuk.

bila dah sihat sikit busy attend kelas. dah habis kelas, busy dengan final exam lagi, assignment nya lagi. hal rumah tangga lagi. ehhh banyak nya nak kena list hihihi. dah habis final. beranak baby baru pulak. dah tu hari ni baruuuu lah rasa boleh nak update entry. itu pun kena tunggu ada 'rasa' tu dulu baru rajin nak ngadap blog nya. 

nanti la ada masa terluang kita cerita sembang banyak sikit. rindu ke blog ni sebenarnya. ini jela medium yang boleh 'cakap' banyak pun selain sembang dengan suami dekat rumah. tapi tula. banyak tapinyaaaaaaaaa


belanja gambo budak tripple F.U sekeping ;) hihihi

No comments:

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...