Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

25 June 2020

PG Mall Birthday Sale! 29th June - 5th July 2020


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Korang selalu shopping online tak? Mesti selalu kan tambah pulak sejak kena Stay At Home ni. Cuba share sikit selalunya korang shopping online kat mana? Ni haaaa saja nak share dengan korang satu lagi shopping online yang best.



Korang pernah dengar PGMall tak? Ehhh rugi la kalau korang tak pernah dengar pasal PG Mall ni. PG Mall ni Msia No.1 E-commerce platform tau, established sejak tahun 2017 lagi tau. PGMall ni satu satunya local e-commerce platform dalam Malaysia. Bangga ke bangga tu? Haaaa kerlas tau.

PG Mall mengamalkan konsep Consumer chant. Buktinya? PG Mall ranked top 3 at Iprice insight. Boleh klik dekat link ni untuk check okey report - https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/



yang lagi satu nak share dengan korang benda best. PG Mall Birthday Sale! 29th June until 5th July 2020. Apa yang bestnya sale ni? Apa yang korang akan dapat? Haaaa meh nak list dengan korang


Apa yang lagi bestnya PG Mall Birthday Sale? Tak cukup tu je? Ehh mestilah tak cukup kan?


Haaaaa ini semua korang akan dapat tau? Jadi kat mana sebenarnya nak shopping dengan PG Mall. Klik je kat sini ok https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=283

Untuk maklumat lanjut bolek klik website https://pgmall.my/?Source=Blogger&BloggerID=283 ni ataupun Instagram PG Mall dekat di sini, PGMall.my. atau facebook mereka di link ini https://www.facebook.com/PGMallMalaysia/

Selamat bershopping uols. Jangan tunggu tunggu lagi. Yang penting jangan lepaskan peluang sempena PG Mall Birthday Sale! 29th June until 5th July 2020 ni tauuuuu

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #PGMallBirthdaySale #PGMallBirthdayParty #PGMallCrazySale

No comments:

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...