Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

26 October 2020

PG MALL | PROUDLY LOCAL CAMPAIGN

 

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

 

Korang selalu shopping online tak? Mesti selalu kan tambah pulak sejak kena musim covid ni, nak keluar shopping pun takut. Cuba share sikit selalunya korang shopping online kat mana? Ni haaaa saja nak share dengan korang satu lagi shopping online yang best.

 

www.pgmall.my

 

Korang pernah dengar PGMall tak? Ehhh rugi la kalau korang tak pernah dengar pasal PG Mall ni. PG Mall ni Msia No.1 E-commerce platform tau, established sejak tahun 2017 lagi tau. PGMall ni satu satunya local e-commerce platform dalam Malaysia. Bangga ke bangga tu? Haaaa kerlas tau.

 

PG Mall mengamalkan konsep Consumer chant. Buktinya? PG Mall ranked top 3 at Iprice insight. Boleh klik dekat link ni untuk check okey report - https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/

 

Ada lagi yang best sekarang ni. PG MALL sedang mengadakan kempen PROUDLY LOCAL yang bermula dari July sehingga Disember 2020, tahun ini. Banyak yang boleh korang borong dekat sana tau.

 

Antaranya keperluan rumah, barangan runcit, barangan kanak-kanak dan bayi, kesihatan & kecantikan, automotif & sukan, peralatan elektronik, dan tak ketinggalan fesyen. Atau korang boleh klik link biru ni https://pgmall.my/proudly-local-campaign untuk korang tahu lebih lanjut mengenai kempen Proudly Local tersebut. Jangan lupa untuk support local produk dengan hashtag #BarangBaikBarangkita . Bangga tau tak setiap kali beli barangan local ni. Support business mereka memang terasa bahagia.

 

Tapi...

 

Takda diskaun special ke sempena kempen Proudly Local ni? Apa pulak takda kan? Mesti la ada. Korang boleh masukkan kod kupon yang saya share dekat bawah ni bagi setiap pembelian korang di PG MALL.

 

         Coupon Code: KBBM20 RM20 OFF ,Min Spend RM50

         Coupon Code : KBBM30 RM 30 OFF , Min Spend RM100

 

 

Meh nak sambung cerita

 



Cobizco Food  | https://pgmall.my/Cobizco-Food-Industries-Sdn-Bhd


 


Chobe Master |  https://pgmall.my/CHOBE-MASTER



Cactus Marketing | https://pgmall.my/Cactus-Marketing-Sdn-Bhd


 


Butik Bos             | https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store-1

 


Home Essential Campaign ini berlagsung pada 19th-31st October 2020 . dan korang boleh nikmati RM15 OFF with minimum spend RM60 dengan Apply Coupon Code : LIFESTYLE

 

Stay at home and start decorate idea for your ideal home now !

https://pgmall.my/home-essentials

 

 



 

Ini antara selected Store For KBBM campaign. Korang boleh klik terus pada link untuk pergi ke page yang berkaitan

 

      KH Superior Mart | https://pgmall.my/KH-Superior-Mart

         Aik Cheong     |  https://pgmall.my/AIK-CHEONG-COFFEE-ROASTER-SDN-BHD

         Cobizco Food  | https://pgmall.my/Cobizco-Food-Industries-Sdn-Bhd

         Chobe Master |  https://pgmall.my/CHOBE-MASTER

         Cactus Marketing | https://pgmall.my/Cactus-Marketing-Sdn-Bhd

         Butik Bos             | https://pgmall.my/Butik-Bos-Official-Store-1

         Costplus Online | https://pgmall.my/Costplus-Online

         Softlove Malaysia | https://pgmall.my/Softlove-Malaysia

         Hurixs                     | https://pgmall.my/HURIXS-1

         Lee Hin Motor        | https://pgmall.my/Lee-Hin-Motor

 

Untuk maklumat lanjut mengenai PG MALL korang boleh tengok info mengenai mereka di facebook, instagram dan telegram link yang saya kongsikan di bawah ni ye

 

About PGMall:
Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/

Telegram : https://t.me/pgmallofficial001

 

#PGMall  #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #Homeessentials #Stayathome

No comments:

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...