Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

13 July 2010

miss sama sayang2ku....

ieka..faiz..alya
sayang2 sekalian achik rindu sama kamo....
agak lame jugak la aku tak pelok ciom sayang2 aku tue...
even sayang2 aku tue sume nye degil tp mereka sangat cerdik ye...
especially sangat cerdik menjawab ye...

muhammad faiz

right now sayang aku nie dah pown masuk darjah satu...
cucu sulung dalam family aku...
sangat cerdik dalam pelajaran, sangat cerdik melukis...
aku suke tengok hasil lukisan die nie..
standard la kan hasil lukisan budak darjah satu nie..
kalau die lukis syayatin dalam power rangers tue confirm siap ada tanduk and ekor die sekali...
dinding2 kat dalam rumah tue tak yah tanye la confirm penuh dengan lukisan die je...
sampai mama aku dah naik pening nak beli cat baru....
satu lagi peel die nie kalau first day masuk sekolah confirm die demam, pening , and muntah2..
sangat cerdik kan.. hahaha
aku suke bile dengar die baru belajar speaking...
re mo te con tro ler....
cur ta in...
mira cu te...
sebijik2 die eja tue macam dalam malay....
mane usus2 aku tak berlanggar2 dalam perot nie...
hahahaha

nur alya qasidah...

adik kepada muhammad faiz..
same2 share rahim ibu diorang..
yang sorang nie pulak suke membuli abang die..
sebab badan die lagi besar dari abang die...
sangat suke curik air kacip fatimah mama aku a.k.a opah die...
sangat suke menggedik2kan buntut die kalau dengar lagu2 yang best...
kalau aku balik kampung jer confirm aku kene volunteer mandikan die even aku buat tido siap2 bile die masuk bilik aku..
tapi confirm die buat kacau dalam bilik aku selagi aku tak bawak die masuk bilik air..
and satu lagi peel die yang buat aku selalu ingat, bile die halau aku balik rumah sewa aku..
sangat tak patut...
cerita die macam gini...

disatu petang yang indah sambil aku melipat kain''''

aku : adik, ambik jap kain atok yang kat belah sane tue

alya : isshhh adik malas la, achik ambik la sendiri ( sambil alya mengangkang depan tv )

aku : pegi la kejap, malas betol la kamu nie

alya : adik mmg malas pown

aku : (arghhh budak nie aku smackdown kang ) achik tak nak kawan kamu..

alya : tak nak kawan sudah, pegi kemas baju achik, pegi balik rumah achik..

sangat geram kan.. lepas tue mmg aku smackdown betol2 la kat die...


aida zulaikha

sayang aku yang nie anak kakak aku yang merantau ikut husband die
tak banyak sangat cerita aku dengan die..
tapi akak aku selalu la cerita pasal die dekat family kitorang..
sehari tue kakak and abang lang aku marah kat ieka nie...
sayang aku nie terus packing baju2 die masuk dalam beg roda die tue..
packing baju yang chantek2 je pulak tue...
kalau boleh semua baju2 and harta benda die nak ade muka kartun si dora..
dora tue kakak die katanye..
layan kan aje...


macam2 peel sayang2 aku nie..
tp aku sangat sayang dengan diorang nie...
kalau aku kene paksa ambik cuti seminggu semata2 sebab nak jaga diorang pown aku sanggup...
warghhhhh rindunye aku kat sayang2 aku nie...

1 comment:

aizamia3 said...

psstt: camanelah rupa dorang sekarang ni ek.. ;)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...