Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

20 September 2010

minal walfaizin episod 2......


salam minal walfaizin pada semua umat islam...
juge pada semua kawan2 saye x kire la kawan SEK RENDAH KLEBANG, SEK MEN KEB TASIK DAMAI, PLKN CAN CUN PARK KELANTAN, TESCO HYPER n EXTRA, VPI, LPP, FESBUK, MYSPCE, jugak kawan2 saye yang x kire kt mane pown korang semua...
saye susun sepuluh jari mintak ampun dan maaf atas segala salah dan silap saye selama nie...
halalkan segala yang saye telah terambil dari kalian semua..
sesungguhnye saye hanyalah insan yang kerdil lagi hina yang selalu melakukan kesalahan...

baeklah entry sebelum nie hanyalah berkisar raye bersama kaum family...
entry yang kedua nie pulak berkisar perihal raye saye bersama kawan2...
terima kasih buat semua kawan2 , cikgu rizal + wife kerana anda semua telah melengkapkan hari raye saye menjadi lebih indah...


lokasi : rumah zahidan harun

malangnye edan x dapat join konvoi raye kali nie..
kena panggil kerja kate nye..
xpe la edan, demi bersuap2 rezeki tuk familyko, kitorang semua faham...


thanks mak edan for mee yang sedap tue...
(sory aku x ingat pe name mee tue almaklumla bile dah lapar jadi lupe nak kongres benda pe yg masuk dalam mulut tue.. hihihi )


lokasi : rumah izzati shamsudin


bile dah berkumpul reramai tue confirm la macam2 cerita keluar kan...
antaranye kisah perceraian... ops.... hahahahaha


lokasi : rumah ruzzainie


aku suke gambar nie...
credit to mirol...
clap clap clap....


jom teruskan misi berkonvoi...


lokasi : rumah amirul azuan johari


muke excited bukan nak makan tapi nak tersengih depan kamera..
perangai masing2 buruk.. hahaha


thanks mak mirul for laksa yang sedap.. :)





lokasi : rumah cikgu rizal + wife


terpegun terkaku ternganga kitorang semua mase mula2 sampai rumah cikgu kitorang nie..
korang semua jangan nak kate aku sorang jer yang buat macam tue erk..
aku sumpah sorang cikit jadi "tugu tayar" nanti


thanks cikgu + wife for ketiow goreng and biskut2 yang lazat tue.. :)


memang terbaek la rumah cikgu rizal nie...
cikgu kejuruteraan la kate kan confirm la terbaek kan...
kire kitorang macam tolong promote la keindahan rumah cikgu nie.. hihihi


see... memang cantik kan...
ye betol la aku x puji model2 tersebut tapi aku ikhlas puji around rumah cikgu aku nie...


thanks cikgu sebab turunkan ilmu dekat kami semua nie walaupown time sekolah dulu kitorang banyak maen2...
biasa la tue kan budak baru nak naek mase tue memang aktif semacam jer... ( -_- )


kami semua minta maaf cikgu atas segala silap, segala ragam, segala failed (exam) mase sekolah dulu.. sesungguhnye semua tue akan tersemat indah kat hati kami semua...
thanks to cikgu + wife sebab sudi layan karenah kami yang banyak ragam mase beraye hari tue... hihi


lokasi : rumah yuhalis + yuhanis


mintak ampun maaf dulu pape pown sebelom nak tibai menu tuan rumah...


thanks anis + alis for semua makanan yang sedap2 semua tue...
gembira perut kitorang semua.. hehehe


balik time...
thanks anis sebab jamu kitorang makanan yang sedap sangat...
nasi minyak, aym masak merah, kek coklat n
timun + nenas + cuka = okeh aku lupe lagi pe namenye menu tue...
semua sedap2...


to anis alis + ema yan : memang kembar automatik duduk dekat2 erk time tangkap gambar ??
sila jawab ye...


semoga persahabatan yang terjalin antara kite semua akan kekal sampai bile2...
sesungguhnye mengenali korang semua adalah satu anugerah yang x ternilai...
ishhh apsal la ayat aku jiwang jer pepagi nie...
hujan barangkali... hahaha
pape pown saye nak ucap thanks kat korang semua sebab sudi jadi kawan saye...
thanks guyz....


sekian dari saye yang melaporkan...
hope kite dapat konvoi lagi raye tahun depan..
korang semua sentiasa dihati.. chewahhhh.. hahaha

terima kasih kat anda semua yang telah bertungkus lumus menyediakan makanan2 yang lazat dan sekaligus menggembirakan perut saye sepanjang hari tue...
ampun kan segala silap dah salah saye selama berkarya di atas sekeping blog yang hina ini...
salam....
yang baek itu tentunya dari ALLAH Yang Maha Esa dan yang buruk itu datangnye dari saye...

2 comments:

RUZZEZANIE said...

wuaaa...aku skodeng entri kau pg ni..nak nangis bace entri ni.siyes!!! ase terharu sesangat!!! even kte memasing da keje n jauh2,tp bile raya kite tetap akan bersama kn..

moga persahabatn kita ni forever k..sayang korang semua!!!

kiera'sakura said...

yup.. smoga setiap tahun kte akan spend masa same2 lagi...
amin... smoga persahabatan kte berkekalan,,,

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...