Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

10 June 2013

7 Bulan Sudah, dan Mereka

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

salam 1 syaaban 1434H, sekejap je dah masuk syaaban maknanya lagi sebulan dah nak puasa. semoga saya mampu puasa penuh tahun nie, insyaAllah ummi mampu. dah study apa yang diperlukan oleh seorang ibu mengandung untuk berpuasa dengan bertenaga, insyaAllah ummi boleh dan baby pun boleh ;)


dan bersyukur dah masuk 7 bulan usia rumah tangga saya dan suami. mendoakan moga rumah tangga kami dilimpahkan dengan keberkatan, dimurahkan rezeki, dipermudahkan jalan untuk kami tinggal dan menjalani kehidupan suami isteri serta abi ummi dibawah satu bumbung, dan ikatan antara kami mewangi hingga ke taman-taman syurga, amin. saya cintakan awak suami :D


pagi tadi dengan pagi semalam tersenyum tengok dashboard belog nie. semua angkara kawan-kawan maya yang rajin menjenguk. terima kasih daun keladi pada semua yang selalu kunjung tiba, yang selalu drop komen berjemaah Kay_Are, HaniAsyira, Noraim, Okje dan kengkawan yang selalu ada baca cerita saya yang biasa-biasa aje nie Kak Shida, GKSB, Kak Zai, Kak Sue, Adik Hlovate, Seharum Kasturi, Mama Aryan, Kak Sunah, Kesuma Angsana, Mrs Eady, Mimie Najib, OE, Liza, neesa_jun, Fiza Rahman, Sue Pelik, Jusiza, serta ramai lagi yang mungkin saya terlupa letak, atau yang datang tapi tak tinggal jejak, maafkan saya. perhatian kalian semua saya hargai dengan kasih sayang yang penuh dihati. semoga kalian semua sentiasa dibawah kasih sayang Ilahi hendaknya. Amin

dan tak lupa jugak suami yang selalu stalk belog bini kesayangan dia nie. walaupun kadang timbul tenggelam komen dia tapi saya tau dia baca tiap entry baru saya. mekasih yayang :D

#besok check up, berdebar tunggu result HB darah dan berat besok, mendoakan moga semuanya baik-baik jela. amin

12 comments:

aDisH.sHidA said...

semoga kekal bahagia ke syurga..terutama dengan kehadiran c/mata penyeri rumahtangga

MR & MRS MAKMUM said...

insyaAllah pasti HB semakin elok

mesti seronok kan kira tahun nie brpuasa dh tak sensorang lagi mcm tahun2 yg lepas....

kalau dulu ngan family kira je tahun nie udah ada suami & baby(walaupn dlm perot) plus family mertua...akk doakn kesejahteraan kira smpi melahirkan nnti

# tak sabar nk tgk baby !!! hoooyeyyy nnti boleh tgkp gmbr kAWIN SMBIL dukung baby hahahah

Sunah Sakura said...

saja datang nak tambah komen...lalala

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahun depan kita plak yeay!

insyaallah ;)

juicy X said...

kmi silent reader~huhu

payah komen sbb skrg on9 pakai fon jaaa

Kesuma Angsana said...

doakan semoga semuanyer ok & dipermudahkan yer dear , In Sha Allah !

Lydia Miza said...

Moga bahagia hingga ke syurga, ameen

neesa_jun said...

salam sis!mommy to be kena jaga kesihatan tau!thanks for acknowledge me!!love ur writing even its simple one as u claim...sebab santai ja...n nampak ikhlas..xlebih2.. =)

Fiza Rahman said...

Happy anniversary yg ker 7 bulan...hehehe...

In shaa allah, mesti boleh puasa penuh tu. Saya masa pregnant anak kedua dapat puasa penuh even dah sarat, alhamdulillah ☺☺

Mummy LiYzA ^^, said...

kejap je masa berlalu dh 7 bln kan~xpa xlama dah..heee,get ready ummira ^_^

نورعيم said...

cepat je masa berlalu kan.

mama aryan said...

semoga terus berbahagia ye sakura

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...