Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

08 December 2016

Redeem Drypers Point

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Hari ni nak share dengan korang benda best. benda best kena share sama2 hihihihi. Redeem Point Drypers. weols boleh dikatakan pengguna tegar la jugak pampers Drypers ni haaaa. walaupun masa viral kes bocor aritu. kitorang laki bini tetap cuba jadi pengguna tegar jugak. sebab kualiti dia elok dan harga ditempat kami masih mampu milik. lagi alasan lain kerana drypers boleh kutip point pampers lain tak sure boleh ke tidak. tapi kalau petpet huggies tesco love takde point. yang itu je yang pernah bagi anak pakai pun. 



 
Unik code @ code redemption drypers

dulu masa Fateh Uwais puas jugak la mencari mana "unik code" ni tersembunyi. ingatkan yang dekat codbare tulis 17 points tu. rupanya bukan. Penat je gunting simpan gunting simpan. padahal lain code yang boleh kutip point nya. ppffffttttt. unik code drypers boleh cari bahagian dalam plastik drypers. kalau baru pertama kali mencari sila habiskan semua pampers dulu atau gunting bahagian atas sahaja dan bawak keluar semua pampers. gunting plastik bagi terbukak besar dan korang akan nampak unik code drypers macam gambar atas saya ambik tu. unik code ni biasanya duduk dekat bahagian sisi plastik drypers. samada kiri atau kanan. dorang suka tukar2. tau unik code ni pun lepas baca dekat blog Kak Zai Zamree. mama Aqil Najmi.


dan bila dah kumpul point Drypers. boleh tukar dengan barang yang drypers senaraikan dalam point shop. ada semua size pampers wee wee dry dan jugak alat mainan pembelajaran lain untuk anak-anak. dua beg kecik drypers dekat atas hasil tukar point. pernah tiga kali je redeem point. tiga tiga pun ambik pampers balik. kitorang laki bini memang jenis ni. point minyak pun redeem minyak jugak hihihihi. rasa macam lebih berbaloi. drypers drynight tu sampel mintak dekat web drypers jugak :)


tengah kumpul point nak redeem barang mainan pulaknya. teringin pulak tengok Vehicles Wooden Puzzle tu. tunggu satu beg drypers habis. redeem code dan boleh redeem point. habislah point ummi takde ribu ribu dah lepas ni ekekekeke. sebab ini lah salah satu nya saya suka pakaikan anak drypers. selain kualiti dorang dah perbaiki boleh redeem point. anak suka ummi gembira hahahahaha :p
 

8 comments:

el said...

alahh bestnya dpt redeem

idzwa kamaruddin said...

Hallaaaaa dah lama x kumpul

E'in said...

bestnye! dpt redeem mcm2.. anak e'in gune mamipoko..

Siqah Hussin said...

Hehe. Best kalau ada peluang untuk berjimat kan :) Ummi gembira :)

alia farhan Said said...

Dulu2 pkai drypers jugak kalau kt umah bs..tp lepas kes yg cpt bocor n kulit anak mcm mlecet trpaksa tukar ke mamipoko

hainom OKje said...

Masa anak hakak kecik dulu hakak pun guna drypers ni Kiera. Masa tu drypers ni antara yang termurahlah rasanya. Kalau tidak, tak mungkin beli hihi...

Ardilla Noorezan said...

Bagusnya siap boleh redeem points!

Cikna said...

Baguskan cara camni atleast as a parent blh b'jimat... Klu cikna pun suka tebus minyak jgk b'banding mkn2an...;-)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...