Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

26 January 2011

joging di pagi hari


assalamualaikum...

pagi-pagi lagi aku dah bermaraton...
lepas je beli kuih kat bawah ofis nie tadi, ade la sorang uncle nie boleh tunjuk-tunjuk baju die yang basah (pasal ape aku tak tau la pulak), dah tue dia memulakan sesi perkenalan dengan kitorang ayatnye "mereka kata saya gila"

dengar jer tue aku and the kawan-kawan pown bukak langkah tak terkira berapa ribu dah la..
nasib la ofis tak jauh mane pown kalau tak sampai ke petang aku dah tak payah mandi...

ha lagi satu nie..
ribuan terima kasih la kat abang ben, jiji yu, sunah mohammad, hasrul hassan, abhamz, ujang, and athie
{kepada athie kalau baca nie tolong tinggalkan link,saye tak dapat hidu jejak anda la:( } dan kepada semua silent riders{ade ke?} yang mane diorang-diorang nie la yang banyak menaikkan semangat aku nak berblog nie..
terima kasih bebanyak dekat anda semua...


yang mane buruk dan salah tue mintak la tegurkan sebab saya budak baru belaja.. tenkiu...

2 comments:

JIJI YU said...

ni2 aku nak tegur ni..ehehe..eh ko jadikan aku inpirasi ke ape..ader tertempek name aku kat situ..muahaha..aku 2 bulan lepas pon same cam ko jgk..nway..tgk haselnye skang..waloupon tak berape berhasel..tapi ok le..nak idop..ahha

kiera'sakura said...

jiji yu :: eh eh yeke aku t'link kt situ? haha.. xde la mmg ko slh sorg pown, aku ske tgk cre ko story kt peminat2 ko.. tgk tue aku siap tulih peminat lg... hahaha

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...