Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

25 January 2011

wah saye teruja!!!


assalamualaikum....

blink blink mata ku...
tetibe lak adrenalin sampai level t'tinggi...
mane tak nye bro ben ashaari yang fames lagi fofular va va vu tue nampak saya...
nie tak laen tak bukan mesti kes saye mintak tolong bro ben kite tue tunjuk ajarku sifu macam mane nak link kan blog blogger laen dengan blog kite...

thanks bebanyak bro...
memang salute dengan bro ben yang humble dan sudi mengajar saya budak baru blaja nie..
thanks sesangat bro...
lepas nie dah boleh join contest.. yabedabedu

** senyum tak perlu kata apa2.. hehehe

4 comments:

JIJI YU said...

mueheh abg ben mmg camtu..bagos tol

Sunah Mohammad said...

hehe...tolong-menolong amalan mulia~ lepas ni kiera lak tolong blogger baru~ :)

Sunah Mohammad said...

meh jenguk sini --> http://www.sunahsukasakura.com/2011/01/tikus-menyamar-ayam-mc-ops.html

kiera'sakura said...

neslo :: btol2 mmg bgus.. salute dgn abg ben

sunah mohammad :: pasti.. akan dijenguk sebentar lagi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...