Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

17 May 2015

Blogger Itu Suami AKu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


iye kami suami isteri blogger. kalau ikut jujurnya memang lah blog seorang ummi uwais ini blog picisan nak banding dengan blog abi uwais kan. tapi who's care? hahahahaha. gelak jahat sikit. yang penting sape yang lagi rajin update entry kan? kohkohkoh :p

bila jadi laki bini blogger ni memang banyak yang bestnya. contoh bila ada event pape, laki bini boleh pergi sekali, balik lewat sampai 1 pagi pun tak kisah sebab laki ada sekali. masuk dalam kelompok yang sama sekali, kawan blogger suami boleh jadi kawan blogger isteri jugak atas tiket blogger itewwww. memang banyak pun kawan-kawan maya saya dapat dari suami. banyak yang rapat pun kenal dari suami jugak. kadang tu sebelumnya blogger tu rapat dengan suami tapi bila dah berkenalan dengan saya dah jadi rapat dengan saya pulak, suami ditinggalkan ehhh kakakakaka :p 

tapi yang tak syoknya bila 'bertekak' bab duit dalam nuffnag. apsal duit dia lagi banyak dari duit kita dalam tuuuuuuuu, dan bermula lah episod mendengki antara satu sama lain. mencikkkk hahahahahahaha :p

first time jumpa masa event Kami Blogger Utagha dulu, tanpa ada perasaan jatuh cinta masa tu okessss :p

dan tak sangka pulak blogger yang orang ramai ingat perempuan dulu tu adalah suami syakira. jodoh Allah sape sangka kan? semua orang pun pelik kalau dulu bila bertanya. "orang perak kerja kedah macam mana boleh kenal dengan orang penang yang kerja dekat kl pulak?" jodoh rahsia Allah kan. 

Blogger itu suami aku :) 


post signature

15 comments:

Sheila Adziz said...

erm... menarik, leh buat telemovie or drama sis kisah u all... hehe

aTieYusof Family said...

tak sangka kan jodoh Kira dgn seorg blogger jg.. hehe..rahsia Allah..beruntung Kira...saling memahami..boleh jg jd penasihat dlm dunia penulisan...;)

iryanty ahamad said...

:-)) kunfayakun...akak pun jodoh alam maya..tapi hubby bukan blogger..

Mek Onie said...

teringat masa orang tu bercinta :P

Hafizin Jamil said...

Moga berkekalan jodoh suami isteri blogger ni. Hehe

ewanthology said...

tak sangka pulak ye bertemu jodoh di garthering blogger

aryan azra said...

senanglah kalau sama-sama blogger ni kan..akak ni suami akak memang takde bayang pun nak jadi blogger hahaha

eima said...

ai pun follow abi uwaisnye blog ... memula konpius ni abi uwais yg selalu ummi uwais sebut tu ke ...hhehge

cik Anggur said...

slimnya royyy bahahahahah

Z@i Z@mR33 said...

mmg ms memula dl igt nadh tu pompuan...cissss...tipah tertipu rupanya :p

hainom OKje said...

Eh ye ke?..... Tetiba okje teringat dgn satu blogger ni. Everything is Everything....itu somi Kiera ka? Hihi...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kira,
haah
betui3
jodoh tu rahsia Allah :)

Mummydearie said...

Oh, ya ke suami isteri blogger? Untunglah macam tu. Ni kiranya terjatuh cinta pun atas tiket bloggerlah yerk? Hahaha...

Moga berkekalan hingga ke jannah rumahtangga kalian berdua. Bahagia selalu :)

Bab rezeki siapa lebih dalam berblogging tu, setakat nak memeriahkan rumahtangga jerk kalau bertikam lidah pun ~_^

QasehnyaRania said...

alhamdulillah
seronokkan bila bergerak di atas landasan yg sama.
saling menyokong
kira, selalu siapa yg lebihnya ? hihi

aizamia3 said...

Hehehe.. akak tau korang suami isteri sebab dak Uwais.. ;)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...