Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

03 January 2017

2017 Saya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hai korang. selamat tahun baru. moga tahun ni lebih baik dari tahun tahun sebelum. lebih dipermudah urusan. lebih murah rezeki. lebih ibadat dan lebih segala galanya dari tahun tahun sebelum.


masuk tahun baru berjela la masing-masing tulis azam. iols? malas nak berazam. serius rasanya dah bertahun tahun takde azam. cuba follow the flow dan buat segala apa ikut apa yang terdetik terfikir saat dan ketika ituuuuu. karang kalau buat azam nak tulis entry update blog hari-hari tup tup besok lusa tulat minggu depan blog sunyi sepi krik krik krik


kalau azam nak jadi ummi yang baik sopan santun tanpa jerit jerit lagi. karang tetiba malam ni jadi UmmiZila jadi singa lagi. kalau buat azam nak kurangkan menguyah makanan tanpa henti dekat ofis tengok tengok besok laci ofis penuh dengan makanan lagi. kot nya buat azam nak berhenti shopping tiba tiba tengahari tangan penuh plastik bag


dah tu acena? hahahahaa. baiklah follow the flow je senang, sekurang kurangnya takde lah malu dengan diri sendiri nanti hewhewhew. banyak benda nak diceritakan. pasal jalan jalan. pasal anak anak. pasal suami yang masuk hospital. pasal itu ini. tapi tula sekarang ni selalu terjebak tengok Running Man dekat youtube sebab baru jumpa yang ada subtitle english. bila dah TERRRRRR tengok tu tetiba lupa dekat blog hahahahaha


 

5 comments:

cik Anggur said...

comeynya adik babyyyy

Nora Karim said...

Salam 2017 KS... moga semuanya baik-baik saja di tahun baru ni... :D

cik Anggur said...

gebunyaaaaaaaaa uqbah

hainom OKje said...

Sama le kita Kiera....Hakak pun malas nak berazam dah. Apa taknya asyik tak tercapai je haha....Kita doakan moga segala gala yg baik aje datang kepada kita ye Kiera...

Alahai tak sangka ye Kiera ...Kiera anak dah dua sekarang ni

Cikna said...

Cikna pun xprnh pasang azam 'Life Must Go On' kn tp utk tahun ni cikna cuma berharap dikurniakan zuriat yg soleh&solehah dh xlarat nk pekakkn telinga....;-(

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...