Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 November 2017

Women Boots By Zalora

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

sape sini yang suka pakai boots? Saya ada masa teringin la jugak nak pakai boots tu. tapi keadaan semasa macam tak berapa sesuai pulak nya. kalau kerja site atau ada dinner function ke boleh la jugak kot. tak kan ke ofis nak pakai boots? kofkofkof. tapi ada je yang sarungkan boots bila keluar jalan jalan dalam mall. well kalau orang yang pandai mix and match ni memang nampak sesuai nampak elok je kan. 

korang jangan tatau sekarang Zalora pun dah ada Women Boots. didatangkan dengan pelbagai pilihan dan design. tinggal tunggu pilih dan bayar je. tapi kalau kata size tak kena, atau ada defect ke korang tak payah risau. boleh return atau refund. tanpa tambahan kos shipping. mudah kan

  
Kalau saya yang atas ni menjadi pilihan utama. warna dia segak, rupa dia pun segak. nak bawak pakai bersantai dengan anak anak pun sesuai. match dengan blouse pun sesuai kan. ohmaiiii in love betoiiiiii


Tengah scroll cuci mata ternampak si pink ini. Syakira dan pink berpisah tiada hahahahaha. cantiknyaaaaaaaa kalau panjat gunung pakai hat ni sesuai kot agaknya kan? 


Tapi kalau kerja site saya akan pilih boots jenis ni. kena pilih yang tinggi sikit demi keselamatan kaki sendiri kuikukui. dan yang penting kasut pun tahan lasak. tak cepat rosak. dah kerja pun jenis lasak ye dak


kalau ada dinner boleh sarung boots yang ini. comel je nampak sebab ada ribbon kat belakang. sesekali bila mai dinner time tulah yang boleh melaram ye dak. kalau hari hari biasa nak melaram mula orang kata buang tebiat kahkahkah


Kalau nak cari Women Boots yang lawa, design baru baru dan berkualiti jangan lupa ke web Zalora. banyak pilihan yang menarik untuk korang. siap boleh buat perbandingan lagi. banyak pilihan jenama yang popular jugak. trusted shopping web :) boleh klik dekat sini kalau korang sedang mencari Women Boots

No comments:

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...