Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

21 April 2011

kirin selama perak , syakira yaakub, nadh zher ee dan encik angah kini bukan lagi geng....

assalamualaikum...

ada ke yang terkejut dengan tajuk entry tue? 
kalau tak de pown tak pe....

ye, kini kirin selama perak, syakira yaakub, nadh zher ee dan encik angah kini bukan lagi geng tapi kami kembar....
lagi sekali ye KEMBAR (hambik kau siap bold + capslock lagi tue, hahahaha)
mengapa tetiba dari geng tukar menjadi kembar kerana kami tak nak ada yang salah faham mengenai status kami tue, (chewah dah macam atris lak tetiba,, hohoho)
kami takut ada orang kata kami pilih bulu/kedaerahan pulak (ingat bulu ayam ke nak pilih2)
jadi kembar pasti akan protect kembar die tak kire situasi ape pown....
dan kami kembar yang suka membuli... hahahahaha

jadi kami nak mohon ampun dan maaf sekiranya sebelum ini, masa kini atau akan datang kami ade buat salah atau terguris hati dan sanubari korang semua...
tengok tue kira dah mintak maaf siap2 untuk akan datang sekali...
sesungguhnya yang buruk itu pasti dari kami si kembar 4 nie...




sekian melaporkan berita....

15 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tu dia aih.. ahahahahah. :P

~Kirin Selama Perak~ said...

entri aku punya banyak,entri ni jugak kau pilih !
damn !
hahahahahaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudiaaa...kembar lain2 warna haha

Muslimah Optimis said...

hahahha.. kedaerahan ek??? kira, kirin n angah memang dari perak.. tapi nadh tu dari penang.. mcm mana tu??? haaaaaaaaaaaa... ada apa2 ka.. jeng3

fRaMe+LenSeS said...

oih2.. Penang kan dekat2 Perak jgak tu Aimaa.. :P

Muslimah Optimis said...

ya ka dekat... hik..hik..hik.. saya seperti menghidu sesuatu... hahah... ooooooooo.. ampa... haha.. nadh konfem bengang ngan kami.. haha

kiera'sakura said...

nadh :: kte kembar kan.. hehehe ;)

ksp :: aku rase yg tue pling sempoi, dh ko xde header...hohoho

gksb :: adil dan saksama...hehehe

aima :: erkkkk dekat la.. perak stgh jam ke penang klu ksp yang drive... hehehehe

~Kirin Selama Perak~ said...

selama perak-->selama kedah hanya amek masa 2minit.
kahkahkah

shahjiehan said...

o0o0...kmbar~

JIJI YU said...

aku tak masok list ke..

nadzli azlan said...

adekkk ??? sobb.sobbb !! T.T

angah said...

syakira terbek nya entry...hahahaha

.:hana hazel:. said...

dtg meronda kat sini :)

HajarRasdi [BdkKck] said...

haha.. kembar tak seiras.. lain2 makbapak.. hehe..

kiera'sakura said...

SJ :: kembar je tau..hihi

adik :: adik bkn kembar tapi family akak =)

angah :: untuk angah jugak =)

hana :: kenape kira xleh jenguk blog hana..huhuhu

hajar :: hehehe, bin pown laen2 .. hahaha

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...