Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

21 April 2011

tingkatkan tahap kesabaran

Assalamualaikum...

semoga korang semua sihat dan berada dalam lingkungan keberkhatan Ilahi..
 whole this week adalah minggu yang menguji tahap kesabaran dan iman kira
kata seseorang, makin kita nak dekat dengan Allah makin hebat Dia uji kita
kira pandang semua yang terjadi kat kira nie sebagai ujian dari Dia..
kawan2 doakan kira sabar dan redha mengahadapi setiap ujian nie...
kadang2 kira jugak tak terlepas dari sifat amarah 

dan seseorang ada berpesan
Allah akan uji seseorang mengikut tahap keimanan dia. lagi kuat dia,lagi dekat dia dgn Allah, makin kuatlah ujian dia, dan barangsiapa yang jadikan ujian tu untuk dia makin kuat, makin erat dengan sejadah, makin lunak dengan zikir, makin rapat dengan Al-Quran, dialah yang beruntung...

pesanan untuk kira dan untuk semua agar kita same2 jadi orang beruntung....
terima kasih dekat seseorang tue atas pesanan yang diberi

pada sesiapa yang kira pernah buat salah tue kira mohon maaf....
kadang2 kira tak sedar tindakan kira tue mengundang amarah korang..
mohon maaf sekali lagi...

pesanan penaja :: cik2 dan abg2 yang bekerja dikaunter atau front liner sesebuah organisasi, pasaraya mahupun syarikat atau ape2 jela tolong la senyum dan ucapkan terima kasih.... faham korang penat kerja sehari suntuk tapi kerja tue kan ibadah.. lakukan ibadah dengan hati yang ikhlas...


SEKIAN.....

YANG BAEK TUE DARI ALLAH DAN YANG BURUK KESALAHAN DIRI SENDIRI....

2 comments:

fRaMe+LenSeS said...

wahhhh.. siapakah seseorang tu? macam nak kenai ja..:D

shahjiehan said...

ehem3....

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...