Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

17 April 2011

satu entry masuk semua cerita sekali

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

apsal aku rasa aku teramat la bz 2 minggu lepas dah mengalahkan ahli politik lak.. kalau tak update entry pasal kegiatan 2 minggu lepas rase tak best lak..
1..2.. mula

picnic kami blogger utagha di bukit wang, jitra

suka gambar nie,, masing2 hepy

tak celuih...hohohoho

date :: 1 april 2011
tempat :: bukit wang jitra, bowling (lupa dah name mall tue) hihihi

kursus pengurusan perhubungan pelanggan


dalam banyak2 potret teka mane satu syakira yaakub.. hehehe

date :: 3-7 april 2011
tempat :: intan wilayah utara (intura)

gathering blogger perak

 first time jumpa korang semua...terasa satu family.. terima kasih kat semua yang join...

 cik2 dan puan BPians
pakcik2 BPians.... hahahaha

date :: 10 april 2011
tempat :: taman rekreasi gunung lang

mohon maaf terlambat update entry...
walau siapa pun kita, walau apa jua latar belakang kita harap persahabatan yang terjalin akan kekal selamanya....

4 comments:

fRaMe+LenSeS said...

amboihh.. seronoknya depa..

Penyu said...

uuu.. gambo penyu ade la.. wahahaha. bangga masuk blog pemes... :)

JIJI YU said...

kuat ko ber gather gehehehe

kiera'sakura said...

nadh :: ampa ada? hahaha

penyu :: blog aku makin fames sejak2 letak gambo ko tue..hehehe

jiji :: aku nak jadi adun blogger.. hahaha

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...