Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

09 May 2016

LUNAVIE | Breast Pad Nursing Cover

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



Akhirnya yang dinanti dah sampaiiii. yeayyy sukaaaa sangat. nak nak pulak sekarang memang tengah tunggu masa kelahiran adik baby dalam perut ni haaa. macam entry lepas, LUNAVIE ni produk baru. tapi walau produk baru kualiti barang dorang superb tau. ape yang superb nya?


macam Nursing Cover ni. lembut, ringan dan selesa sangat. anak yang 'tersorok' dalam tu pun tak panas atau rimas tau. anak kat dalam tu yang paling penting. kalau dorang panas atau tak selesa dekat dalam jenuh la kita nak berlawan tarik dengan dorang pulak Nursing Cover tu. elok-elok tujuan asal nak 'sorok' dah jadi satu hal lain pulaknya nanti. apa yang lagi bestnya Nursing Cover ni?

  • Nurse or pump comfortably and discreetly
  • Gentle against baby's skin
  • Lightweight breathable material
  • Stylish enough for everyday look
  • Features neck loop for easy nursing

kadang tengah menyusu anak sebelah kiri, yang sebelah lagi pun mengalir sama susunya. mesti tak selesa kan? sila pakai breast pad ni haaa. memang membantu. takde baju korang basah dengan susu. yela susu badan ni kan ada macam 'bau' sikit. lekat breast pad selesai masalah :D wajib letak dua barang ni dalam beg hospital nanti. senang nak pakai dalam bila dalam wad.

  • Superb absorbent & leak proof - day or night
  • Stay comfortable, confident & dry all day
  • Ultra thin & discreet under clothing

haaaa nak dapat semua barang ni dengan harga promosi? sila lawat booth dorang dekat baby fair yang dekat Mid Valley tu nanti. 12-15 Mei ni haaaa. ada promosi hebat menanti korang. ataupun klik je memana laman sosial dorang ni. kot kalau nak tau apa lagi yang best untuk korang ;)


Instagram : lunavie_com
Facebook : Lunavie
Email : info@lunavie.com


11 comments:

el said...

best sgt nursing cover dia..lembut and sejuk
anak pun ok je duk dlm tu hehe

idzwa kamaruddin said...

rindu nyer moment ni dik! sobs!~

hainom OKje said...

Teringatlah pulak zaman menyusu anak dulu..... meleleh leleh susu haha.... yg paling perit bila time keras mcm batu tu pergh!!! mendemam kan Kiera....
Masa OKje beranak anak no 3 breast pad ni tak guna sangat dah Kiera ...agaknya dah kurang banyak susu kot....

sya mimie said...

X pnh lg terpikir nk bli nursing cover. Sbb sllu terpikir nk bju yng nursing friendly je. Tp tu la, hrga bju pula leh tahan. Hihi

aizamia3 said...

Tak pernah guna pun sebelum ni.

Ain Cho'in said...

Wahhhh bagus-bagus..Masa ain aritu tak sempat nak beli nursing cover..Hehe..In Shaa Allah ade rezeki anak ke-2 nanti, ain nak beli.. :) Thanks info..

Nurhuda Ismail said...

hmmm nanti boleh cuba

Cik Ash said...

nanti ada anak boleh cuba guna...

izzeyda said...

cantik boleh guna untuk baby baru..

n.i.n.a Mads TM said...

best la sbb baby selesa.. nak usung kemana pun senang

Nina Mads said...

kira dh pkai ke? heheh

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...