Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

05 May 2016

LUNAVIE | Produk Barangan Bayi Terbaru

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Mesti belum pernah dengar lagi brand ni kan? ekceli Lunavie ni brand baru. produk barangan bayi yang paling terbaru. belum release lagi pun produk dia tau. tapi for sure lah untuk keselesaan bayi dan ibu kan ;)

Untuk perkenalan awal ni ada dua produk yang dorang release. Disposable Breast Pads dan jugak Nursing Cover. Breast pad ni memang membantu sangat sangat tau. nak pulak jenis yang meriah susu tu. kadang bila 'time' dia tengah isi susu tu sampai boleh lencun baju. memang segan kalau orang nampak. orang yang paham takpe orang yang tak paham nguuuuu. ada breast pad menyelamatkan korang dari 'basah lenjun' tu. baju pun tak berbau susu. yela susu badan ni kan orang kata ada bau dia. kadang tu bila dah basuh baju pun bau melekat lagi huuuu. lekat breast pad ni bila dah basah tanggal dan buang. senang keja :D





haaaaa ni la nursing cover nya. cantikkkkkkkkk sangat. saya paling suka yang kaler kelabu tu. tak sabar nak tunggu dua barang ni sampai :D ada nursing cover ni bagus tau. kadang bila pergi tempat awam anak menangis nak menyusu jenuh nak mencari tempat tersorok. walau pakai tudung labuh(sikit) tapi tetap malu segan bila orang keliling duk usya tengok macam kita tengah buat maksiat =..= kita pun tak hingin la nak menyusu anak tengah public. tapi bila dengar anak merengek menangis tak ingat ape dah. ingat nak isi perut anak je. 

ada nursing cover ni kira penyelamat la jugak. dalam kereta pun kadang kena pakai nursing cover tau. nak pulak kalau berhenti traffic light ada lori kat sebelah. karang buatnya ada yang mengintai jenuhhhhhh. 

so pada korang yang nak dapatkan barangan dari Lunavie ni sila lah ke booth dorang masa baby fair dekat Mid Valley nanti. tarikh 12-15 mei 2016. dengarnya ada promosi best untuk korang. mana yang berdekatan tu boleh terjah terus ye. 

haaaaa jangan lupa like Facebook Lunavie dekat sini dan instagram dorang dekat sini. comfirm nanti dorang akan update produk dan promosi dorang dekat sana. benda diskaun hoiiii sape yang tak suka. saya suka!!!!!! :p


10 comments:

el said...

wahh semangat betul kiera buat entry dah...iols tgu barang dulu ekekeke

Mummydearie said...

Cantiklah nursing cover tu, Kiera. Kalau akak mesti nak yang warna pink atau purple tu. Akak memang suka warna terang-benderang. But then, sekarang ni nak beli nursing cover buat apa. Unless akak nak pakai macam shawl lilit kat badan ler ^_^

myliferia said...

Nursing cover tu memang sangat menarikss.

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

cantik nursing cover skrg ni.!
btul tu sis, sy faham.. kdg2 bg susu dkt baby public area org pandang pelik je, padahal bukan apa pun kan.. bagus skrg ni penjualan nursing cover da meluas. =)

aryan azra said...

akak tak pernah dengar brand ni, tapi baguslah ada cover macam ni takde la segankan, betul dlm kereta kalau dekat t.light tu macam segan juga kot motor berenti sebelahkan,

cik Anggur said...

rindunya time bengkak susuuuuu....

hainom OKje said...

Selalu jugak tengok ibu ibu yg breast feeding guna tu... Zaman Okje dulu tak de benda benda gini KIera. Jenuhlah menyorok tepi pokok bunga haha...

aizamia3 said...

Cantik tapi takde sebab nak beli dah.. ;)

n.i.n.a Mads TM said...

nmpk mudah nk BF.. xla rsa segan

Nina Mads said...

leps ni bt review pakai. hehe

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...