Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

11 May 2016

Sample Susu S26 | Susu Ibu Hamil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


masa mintak sample susu S26 ni sebenarnya niat nak mintak untuk Fateh Uwais. tapinya sebab masa tu saya pregnant dah dorang bagi sample untuk ibu mengandung pulaknyaaaa. gasak la janji dapat benda free hahahahaha.


dalam sampul dorang bagi banyakkkkkkk voucher. ada yang boleh diguna ada yang boleh ditengok aje kihkihkih. selain tu dapat dua pek sample susu S26. cuma nya ummi time mengandung kali ni langsung tak boleh telan susu. maka kita simpan kot nanti time dah bersalin. lalu minum susu. dapat jugak nutrisi tu ke anak time menyusu nanti kan :p sape nak voucher ni sila komen dan tinggalkan email ye. nanti saya pos. lambat lagi expired date dia tu. saya memang tak beli la kot susu nya nanti huhuhu



dapat jugak voucher Photobook ni. tapinya masanya suntuk sangat. expired Disember 2015. masa dapat sample ni pun dah tengah bulan Disember tu. mana nak create album lagi. Disember tu pulak busy dengan macam-macam. kita tengok jela voucher free tu huuuuu. yang bestnya bila mintak sample S26 ni lepas lepas pada tu pun dia hantar sampul lagi. tapi katalog jela takde dah sample susu lain hihihihi :p

mana nak mintak sample susu ni? boleh ke laman web dorang Sample S26

24 comments:

hainom OKje said...

Alamak!!! Kalaulah mak yg minum susu ni takut akhir tahun TLBD dapat adik pulak hihi...
Voucher photobook tu pernah dapat jugak tp tak valid huhu

el said...

dulu anak yg 1st tu x reti lagi nak bf
zero knowledge..mmg bagi susu ni lah
mahaiii..tp xpelah anak sorg baru hahaha
tp so far mmg recommended lah

aizamia3 said...

Disember 2016 kan.. ;)
Masa mengandung dulu, bila minum susu, akak niat akak dan baby sihat dan kuat. . ;)

idzwa kamaruddin said...

S26 MAHAL KAN? tengok harga dia seram!

Travelog Sunyi said...

voucher free..sygnye xgune kak...

Afif Rayyan said...

Tq.. saya nak mintak sample tuk anak saya jugakkk

Ain Cho'in said...

Alhamdulillah masa saya pregnant kan Zulaikha, boleh minum susu dari awal sampai akhir..Cume alahan lain tu, biasa la kan..Best nye dapat sample susu S26..Hehe..banyak pulak tu.. :)

Eintan Nurfuzie said...

cik en masa kecik minum s26. ahhaha

jida said...

saya pun suka minta sample..at least blh test dulu pada anak..nk tau serasi ke tidak sblm beli pek besar..

CikSiti said...

susu lah sedap he he..tp saya lagi suka minum fresh milk berbanding susu tepung

yolanda diego said...

http://kasutkaca15.blogspot.my/2016/05/tudung-raya-dari-kasutkaca15.html



jom join. senang sgt

hainom OKje said...

Masa zaman anak anak kecik dulu, S26 ni kira sudu femes jugak. Agak mahal pun ye....Tak tau pulak sekarang ni. Berapa harga susu setin agaknya.

Nurhuda Ismail said...

waa bestnyaa. nice sharing

Cik Ash said...

sedap gak minum susu ni.. kak ekin try dah sample dia aritu hihihihi

izzeyda said...

yang tau dulu susu untuk baby jer.. tak sangka ada susu untuk ibu mengandung plak..

n.i.n.a Mads TM said...

ok la tu janji free.. boleh juga merasa. dh nama pun sample. hehehe

E'in said...

Akakkkk.. Dh bersalin belum? Hihi

Siti Yang Menaip said...

singgah sini.. nak ucap selamat hari raya.. maaf zahir batin =)

Katering Selangor said...

tapi susu ni mahal la. pening kadang-kadang nak beli. huhu

Pha Is said...

nice share..

Pha Is said...

nice share..

Pha Is said...

wa.. dah pregnan..?

sya mimie said...

Kita suka juga minta sample2 susu ni.hihi..

Nina Mads said...

hahhaa pha is xtau apa2. kelakar pulak. kwn ckp susu S26 ni ok utk anak dia. xmanis sgt

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...