Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

03 January 2012

1st day disekolah

Assalamualaikum semua

rini first day bebudak masuk sekolah bagi zon utara nie haa..
teringat pulak zaman kira bersekolah dulu..

asal nak masuk sekolah taun baru perkara wajib yang kira mintak dari papa
"papa tolong anto ya pegi sekolah"

seingat kira dari sekolah rendah sampai la ke form five untuk hari pertama memang papa la yang akan anta ke sekolah, balik jalan kaki sbb rumah dengan sekolah tak jauh mana pown kalau tak pown tunggu sampai lunch hour balik dengan along.

tapi............
masa lapor diri kat ofis nie ritu pown tetap papa mama yang anta kan jugak,
miahahahahaha...

satu perangai yg memang susah kira nk buang, manja terlebih... huhuhuhu
dan terima kasih papa sbb selalu layan perangai anak papa yang senget kekadang nie, dan itulah kasih seorang bapa x pandai menzahirkan rasa sayang melalui kata-kata tapi dibuktikan melalui perbuatan...
 
love u papa!!!!!!!!!!!!!

errrrr macam kena tukar tajuk jer...... :p

1 comment:

Cikpuan rara said...

sama mcm rara dulu.mst nk papa anta.

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...