Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 January 2012

Elite

Assalamualaikum semua

kalau orang kata orang lelaki jer yang anggap kereta macam bini diorang,
SILAP !!!!
 ada juga orang perempuan yang anggap kereta tue macam laki diorang, yela kehulu kehilir dengan kereta tue, menangis ketawa menyanyi sampai hilang suara pown dalam kereta tue jugak...

kira sendiri baru jer tinggalkan elite tue hampir 3 hari, 
bila jumpa jer smlm rase mcm nak peluk satu body dia sbb rindu sgt!!!! T_T
dan semestinya bila kita berusaha dapatkan sesuatu itu dengan hasil usaha titik peluh sendiri kita akan lebih menghargai dia..
dan semestinya lah banyak kenangan dengan elite tue...  

pape pown setelah berumur 24 tahun nie baru semalam buat pertama kalinya kira naik bus tambang sensorang... 
 kalau sebelum nie samada dengan kakak atau ada sape2 yang tolong temankan..
bukan mengada-ngada tapi dari zaman sekolah papa tak benarkan kira kemana-mana naik bus tambang, kalau dengan kawan pun tak dibenarkan.
jadi semalam tue kire pencapaian tertinggi la kowt.... untuk diri sendiri la.. :p

best rupanya naek bus tambang nie mcm2 gelagat blh tgk....

4 hari lagi kembali ke pangkuan keluarga semula :)

5 comments:

Aretikz said...

owh ~ Ingatkan awak punya kereta.. hehe..

Kalau 1st time, mesti nervous sesorang tu kan? hehe.. ^_^

budak penjara said...

ak pon dh bnyk modified utk kete ak yg di anggap bini kesayangan aku..haha

Iffah Afeefah said...

alahaii lelaki mmg ske ngn kete die

torazmaih said...

hm btui2....tu yang excited gila bila jmpa ngan boyfriend dia yg satu 2....

kiera'sakura said...

Aretikz ::

saya pnye keta la awk.. :)
agak neves la tp best,,hihihi

Budak Penjara ::

aku akan menyusul..hihihi

Iffah ::

akak pn ske keta tp xde observe sgt.. :D

Mas ::

hahahahaha :p

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...