Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

13 January 2013

Seminggu Menghilang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Cakkkkkkk ada yang rindu tak? :p  nie nak habaq kat kengkawan yang mai mencari Ciksu Aim, Auntie Okjer, Auntie Sue sebenarnya seminggu lepas saya pergi kursus pasal tue la belog menyepi jer. kursus kat sungai petani jer abis kelas start enjin Nurul Iman terus balik seberang jaya jumpa suami. bahagia tau seminggu direct tido ada kawan kat sebelah :p

satu cukup la kot gambarnya. gegirl yang nampak muka berempat tue semua swetty saya :D

kursus kali nie agak seronok la jugak. seronok la kalau jumpa kengkawan yang satu kepala boleh bawak bergurau :p lagi seronok kursus kali nie ada 5 orang yang berstatus pregnant termasuk la saya. ektibiti berat tak payah buat yeayyyyy :p Alhamdulilah kengkawan lain yang tak pregnant tue jaga kami semua berlima nie sangat baik. siap tolong angkatkan kerusi suruh saya duduk lagi bila terlalu lama berdiri. padahal dah siap tolak-tolak kata takpe kejap je nak berdirinya pun. ohhh terharunya. terima kasih kawan ;')

lagi ada sorang kawan tue siap nak tolong angkatkan pinggan makan untuk saya lagi. amboiiiii melampaunya rasa kalau sampai pinggan makan pun orang lain nak tolong angkat =.= tapi macam biasa bila diorang dah berkeras tue bagi jela kang tak pasal berderai harta kerajaan tue kalau terlepas wuwuwuwu.

tau tak kenapa saya suka berkursus kali nie. sebab langsung tak stress. cuba kalau kursus jabatan sendiri yang anjurkan sumpah muka monyok sebelum nak start kursus :p makan pun sedap tapi sebab dalam perot ada baby bila mai time lunch hour dia mula manja takmo makan itu takmo makan ini =.=

ok dah cukup la tue. takde idea nak berentry lagi nie haaa sebenarnya. sejak preggy nie mood nak berentry tue kejap ada kejap tidak ikut keadaan semasa :p oh ye hadiah menang contest hari tue dah sampai baru jap nie tadi. Alhamdulilah terima kasih kat Cikgu Areef. saya suka sangat ;D

#Abi semakin eksaited nak menyambut baby. sabar la abi baby baru 7 minggu tak kan nak beli baju dah. Ummi pun seksaited jugak tapi sabar dulu ye bagi baby membesar dulu nanti kita beli baju bebanyak ;)

10 comments:

juicy X said...

laaa mai sp kaa

Sue PeLik said...

huhuhuhu untie????? ohmaiiii hukhukhukhukhuk. huhuhu. okey! no haall blog kami tolong jaga2 kan erk. ahh take care okeh! jangan angkan nurul iman tu pulak heeeeeeeeeee daaaaaa

Yan Ty said...

Eh , dah ada bby? omg. Tahniah. Knp Ty lmbt tahu ni...hukhuk...

aku HaniAsyira said...

patutlah menghilang kak..

sabar yea abi.. sabar.. sonok nya dpt baby!!

cimöt said...

amboiiii..sabaq ye abi tu!

hainom OKje said...

Ohhh itu pasal eh menghilang....
Memang pun.... jangan kasi cam manja beno... pinggan berapa ratus gram aje???he..he..

Kesuma Angsana said...

wah seronok juga sesekali g kursus2 ni kan

نورعيم said...

yela, lama sgt menghilangnya. igt ke mane je pi.

Ruzzezanie said...

kita? kita takde mensi sini? kita pun rindu awak jugak tau masa awak smgu hilang tu. i is sad :'(

kay_are said...

baik rindu mata cantik dari rindu ko.. =P patut lame hilang. aku ingat ko taknak blogging dah kesan pembawaan budak =P ape pun semoga kandungan ko tu membesar dengan sihat ok.. =)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...