Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

05 January 2016

Precious Moment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Precious moment untuk ummi abi. bila tengok dak kecik yang nak jadi akhi tu eksaited dengan adik baby yang dalam perut. dari mula pregnant memang dah bagitau dia awal-awal. ada adik baby dalam perut ummi. nanti yayang jadi akhi uwais. 

dan sejak bulan lepas kemain lagi aktiviti dia 'sayang' adik baby. duduk saje-saje selak baju cium adik baby dia. tak puas gamaknya bila cium baju je. cakap-cakap depan pusat. ye!!! pusat ummi!!!! adoiiii geram kadang-kadang. dok korek-korek pusat kita kejut adik baby dia. cium-cium dekat pusat "sayangggg adik baby" "sayanggg adik baby" =..=

apa dia ingat adik baby dia intai ikut pusat ummi ke pun ntah grrrr. geli tau dak. jenuh kejang perut tahan geli. selagi dia tak puas jangan harap lah dia nak berhenti grrrr lagi sekali. bila ummi kata dah dah pegi tengok adik baby dalam perut abi pulak (herherher) reti pulak tu mana ada adik baby dalam perut abi. tapi pusat abi jadi sasaran la jugak. habuan menyakat kofkofkof. mujur bersih :p

Fateh Uwais memang suka baby ni haaa. pantang nampak mana-mana baby yang dia rasa boleh jadi mangsa cium dia. memang baby tu kena stand by jela pipi. dok nampak yang nanti adik baby dia keluar hari-hari la pipi kena tonyoh. kihkihkih. takpe la nakkk. asalkan sayang adik baby, paham yang itu adik. ummi abi dah cukup seronok. dan memang kami selalu cakap dekat dia. "ummi abi sayanggggg akhi uwais, sayanggg adik baby. sama je sayang ummi abi untuk dedua"


post signature

14 comments:

Yana Libra said...

bagusnya dia..xsabar nk tunggu adik kuar ye :)

el said...

kiera peknen ke..
x lama lagi jd abg long la uwais ye..hehe
take care ok kiera

eima said...

comey nye gelagat abg uwais gebu ni

Zie Azi said...

alo lolo comei nya,kalau baby dah kluar mau sayang sangt2 sampi org nak usik pun tak bagi kot..

neesa_jun said...

Assalamualaikum.kiera...lama x dtg cni..br dpt online...tahniah!alhamdulillah...da otw 2nd baby...nt makin meriah la umah...jaga diri elok2 yaaa

sya mimie said...

Seronok dia dh mula pham bkal ada adk. Seronoknya.. :)

Hafizin Jamil said...

kena bagi banyak2 adik baby dekat fateh ni. haha

Nabila Syifa said...

Ooo.thats pic sooo cute maa

hainom OKje said...

Wahhh Uwais nak jadi abanglah ni yek.... Tahniah Kiera...Mesti harap no 2 ni pompuan kan hihi...

aryan azra said...

Baguslah macam tu mesti jadi abang yg baik nanti ni tak sabar nak main dgn adik baby ye

Fiza Rahman said...

Tahniah sis. Baru tahu. Best lah dah nak jadi abang ☺

Shahida Dzulkafli said...

alhamdulillah.. excited ye abg uwais..

cik Anggur said...

moga uwais jd abg yg terbaik utk adik2 nnt !!

iryanty ismail said...

alolo so sweet uwais...nak jadi abg ye uwais

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...