Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

26 January 2016

Tiket MBO Cinemas

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


yeayyyy Alhamdulilah tiket MBO kami sampai dah. sebenarnya voucher. voucher MBO bernilai RM16. kalau ikut terma yang dorang tulis belakang voucher tu nilai tu boleh beli sekeping tiket atau barangan lain yang terdapat dekat sana. kurang faham jugak sebenarnya. takpe lah nanti boleh pergi tanya sendiri dekat kaunter dorang ;)

thanks team #ProjekBloggerUtara(boleh cari dekat facebook page dorang, saya tak boleh bukak pesbuk dekat laptop dalam opis ni sobssss). salah satu reward hasil berkerjasama dengan dorang dan pihak MBO. dah boleh dah jenguk2 web MBO Cinemas. nak tengok movie apa yang best2. target cerita animasi je. sebab nak bawak anak kecik Fateh Uwais tu. 

macam ada dengar cerita ada animasi Upin Ipin gabung dengan Balqis tu nanti. tengok dalam trailer tapi tatau la betoi ke tidak akan dijadikan movie. dan bila nak tayang pun wallahualam. tapi kalau betoi ada boleh la bawak Fateh Uwais. tengah demam Upin Ipin pulak budak sorang tu. dok betoi betoi betoi. betoi tu ummi!!! =..= tabah jelaaaaaaa


post signature

17 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Baguslah kalau guna MBO ni dapat harga murahkan KS..

cikpinz said...

Boleh beli tiket dan makanan juga..Tahniah ya..boleh pi tengok MBO Alor Setar

aryan azra said...

wah bestnyer...rasanya tahun ni banyak juga citer animasi nak keluar, boboiboy pun ada rasanya, kena tunggulah sebab teringin juga nak bawa anak2 nanti hehehe

Cik Ash said...

kak ekin dah dapat lama boleh terlupa nak update hahahhaha nanti nak update la

aizamia3 said...

Seronok sebenarnya layan keletah anak2 waktu tengok wayang.. ;) Bukan selalu dapat peluang macam tu..

Murni Alysa said...

jom nengok wayang..tggu citer katun bleh bw Uwais sekali..klu nak dating berdua tak dpt lerrrr

el said...

belum kesempatan lagi guna tiket mbo tu kira..aah nak tgk animasi bw bebudak tu hehe jauh sgt nak p kulim nun..penang xde mbo

Mummydearie said...

Nasib baik dia ikut Upin Ipin. Kalau diikut gelagat Mail lagi susah. Habis semua barang dia jual 2 singgit, 2 singgit pulak kang. Hahaha!

eima said...

SYOKNYE .... UWAIS MESTI SYOK NI .... TGUCERITA BARU NI .... APE EK ... YG KARTUN BARU TU ...LUPA PLAK DAH .... FEBRUARI NI KOT KELUAR KE MAC ....DISNEY

Raihanah Ahmad said...

wah untung tu, tahniah sis

anah said...

salam ziarah sis

Nurhuda Ismail said...

bukan budak budak je suka upin ipin, orang dewasa pon suka. hehe

iryanty ismail said...

kak yan dah tak suka masuk panggung wayang...bising...pwning kepala

QasehnyaRania said...

tahniah :)

cik Anggur said...

boleh dating ngan ank tu nikmat

Ardilla Noorezan said...

Wah bestnya. Tahniah akak!

zai zamree said...

akak pon xtau bl la nk p tgk wyg...dh lama x masuk wayang hoiiii

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...