Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

10 October 2011

Bunga Mama Sakura

Assalamualaikum semua

petang-petang yg syahdu nie teringat pulak kenangan beli bunga dengan mama ritu... cite die macam nie..


Mama :: Sakura, jom la teman mama pegi kedai bunga tue..mama nk beli bunga

Saya :: -adoiiii jammed bab-bab bunga nie- alaaaaa mama, wajib ke beli bunga? nanti2 bunga tue kene buang jugak.. dah tue nanti berhabuk, nanti mula sesema la ape la...bukan best pown ada bunga...

Mama :: kalau bukan kamu yg bawak mama pegi kedai bunga tue alamatnya x dapat la mama beli bunga dah.. 


mama dah mula ayat2 bunga nak merajok.. tapi saya nie jenis nakal.. ajak mama keluar, bila mama kata jom singgah kedai bunga, cepat2 jawab tak nak tapi stereng kereta pusing masuk kedai bunga tue..ape lagi senyum sampai telinga la puan mama saya tue... :D


yela dah la balik kg sekali sekala.. ape lah salahnya makbulkan permintaan mama tue.. bukan berat pown kan.. drive kete jer bukan kene dukung mama jalan berbatu-batu pegi kedai tue.. sweet kan saya? :p


Mama :: tolong la mama cari bunga yg cantik, mama nak bunga sakura...


Nasib mama mintak bunga sakura.. kalau tak alamatnye berejam la nak cari bunga walau setangkai pown.. hohohohoho...


lupa pulak nak tangkap gambar bunga sakura mama tue...
...............................................................................................................


tak tau lah kenapa kira x minat bunga nie.. tapi normal kan perempuan tak minat bunga?



 MAMA OH MAMA
YA RINDU MAMA.... =.="


**betol, mama saya panggil saya "sakura"

7 comments:

H.J said...

haha..sakura o sakura..tak minat bunga tu normal sangat la

Ruzzezanie said...

normal lorr.. aku pun tak minat bunga gak.dari kecik lg tau..

Qaseh dalia adelia said...

normal je .. hihi

Ainul Hayat said...

Hi Sakura,

First time samapai blog awak ni. Normal je kalau tak minat bunga....hehehe

Hanis MY said...

sangat kawaiiii, salam kenal sakura...

kiera'sakura said...

HJ ::

kihkihkih... ok2 :p

Ruzz ::

aku lpe lak kecik2 dlu aku minat bunga ke x..hihihi

Qaseh ::

:D

Ainul ::

hihihihi... salam kenal awak...

Hanis ::

hye hana sakura... :D

hainom OKje said...

Kiera macam muka mama kan...

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...