Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

23 October 2011

Cerita pagi nie...

Assalamualaikum semua...

pagi nie, nak kata kalut jwpn nye tak.. tapi ntah macam mana kunci bilik sekali dgn kunci kereta tertinggal dalam bilik yang dah TERKUNCI.. 

adehhhhh jammed kejap pala hotak nie, sementara ngadu kt ain sementara cucuk2 kad kt dalam kunci die tue.. ape ke nama nye ntah.. last sekali dgn kad tue pown patah... T__T

pagi nie call semua orang, semua orang tak nak jawab call,,, arghhhhhhh

ain offer nak anta pi office, ok la blh la.. sampai ofis fikir pulak nak mintak tlong sape nie.. Alhamdulilah akhirnya kak Azimah boleh bukak pintu tue.. kalau tak dah nak ngamuk2 kt sorang tue suruh die mai sini jugak!!!

Alhamdulilah Allah permudahkan jalan..

moral of the story :: kene pegi buat kunci spare jugak nie, dah dua kali insiden mcm nie jadi..apa la syakira yaakub nie... haisshhhh 

dia kata kalau dia yang mai bilik dah xde pintu, ayoooo seram pulak dengarnya... hihihihi :p 


**saya memang suka mintak izin sblm buat satu2 keputusan 
sbb sye tau ada hati lain yg perlu saya jaga =)

11 comments:

aDisH.sHidA said...

ish ish syakira nie....kalau org tu dtg pintu tu dia terjah kot

Sunah Sakura said...

hahaha..kalo dia mai dia kasi pecah pintu tu...

JIJI YU said...

ehehe...robbuna yusahhilak

H Y D E said...

untunglah 'sorang tu'..

eh, silap catur ayat pulak.

matilah 'sorang tu' kena paksa kalau tak boleh...

haaaaa baru betul :P

ain revival said...

ade 3 kunci spare..huhu

torazmaih said...

apa la yg kmu pikir pagi2 nie cik kira.....

budak penjara said...

ibarat terjun lam lubang 2 kali la ni ye??hehe..ok2..lps ni g wt kunci spare ye

Iffah Afeefah said...

Ye sokmo jd gni

lpe je

kiera'sakura said...

kak shida ::

hahahaha :p

kak sunah ::

tue la... ishh seram..hihi

jiji ::

:D

Naim ::

hahahah... mmg kami nk paksa pn :p

Ain ::

tue la nk kene buat jgak tue

Mas ::

mane de pk pape pn..

budak penjara ::

hihihi.. ok2

Iffah ::

tue la kan..hurm

Ruzzezanie said...

'saya memang suka mintak izin sblm buat satu2 keputusan
sbb sye tau ada hati lain yg perlu saya jaga'

aku suke quote ni. tapi malangnya hati lain tak pernah tau jaga hati aku.hahaha

kiera'sakura said...

Ruzz ::

insyaAllah satu hari nanti akan ada yg tau menjaga hati ko... insyaAllah aku doakan amin

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...