Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

31 October 2011

Sungguh-sungguh!!!

Assalamualaikum semua...

okey mood swing pagi nie...rasanya kira x pernah cerita direct pasal seseorang nie, seseorang yang mungkinkah bakal menjadi incik imam kira satu hari nanti? berdoa dan terus berdoa moga dipermudahkan.. amin

opssss lupa pulak.. bagi sesape yang rasa x berkenan baca kisah peribadi kira nie, kira mintak maaf la ye, kira tak ambik hati kalau korang tekan button pangkah kat atas tapi laen kali jgn serik masuk la lagi ye, insyaAllah ada entry yang mungkin tak berkisah pasal hati lagi.. =) 

kira lebih suka kenalkan dia sebagai 'pakcik'

pakcik nie sangat suka bercakap, PR dia sungguh bagus x heran la ramai orang sayang die, sebab die nie pandai ambik hati sesape jer yang ade berdekatan dengan die tue. Alhamdulilah moga dengan PR awak tue berjaya tawan hati papa dan family saya yang lain. mama sangat terharu bila pakcik nie mintak izin dari mama nak berkawan dengan kira. terima kasih ye awak.. :)


tak kurang jugak pakcik nie suka membuli... tiap-tiap hari mesti kene buli.. adehhhh lawan-lawan cakap pown yang kene buli balik kira.. tak pela, sebenarnya ade adegan membuli nie lagi best dari jiwang karat memanjang kan.. orang pown naik meluat menengoknya.. :)

bila dia kata dia buat, dia buat sungguh!! mcm la ade satu 'ringtone selfmade' dari pakcik nie.. rasanya kalau jual ringtone nie confirm laku!!! hahahahaha... dalam dok gelak dengar ringtone tue semalam, dalam hati terharu sgt,menunjukkan die usaha buat apa yang dia cakap, 


errrr cukup la takat sini kowt cerita pasal pakcik nie, kang lebih-lebih die over shadow kira pulak, kihkihkih :p takdela yang ye nye takut orang meluat kalau cerita mee cintan disumbat terlebih-lebih dalam belog nie.. memang la belog sendiri tapi bukan sendiri jer yang baca.. ye tak? :)


pape pown kira doakan yang terbaik tuk pakcik nie, moga tiap nilai baik yang ade dalam diri die akan terus bersama die, dan akan terpercik nilai baik tue pada yang berada disekeliling die. dan semoga dipermudahkan segala urusan.. amin

8 comments:

juicy X said...

ehemmm ehemmmm hai pakcik~ :D

Ruzzezanie said...

wa ase macam nak angkat tangan je...

' wa tau sape pakcik tu'.hihi

H Y D E said...

dalam dok kata kat kita, rupanya 'pakcik' ni langkah kanan dulu! larinya laju...

kudoakan semuga kedua-dua pihak senantiasa bahagia :)

aDisH.sHidA said...

hai pakcik tak da nama...eh eh skrg dah de nama kan...

i'allah semoga dipermudahkan olehnya...

Daddylicious said...

pakcik ni muda ke tua ni...hehe

torazmaih said...

semoga dipermudahkan segala urusan dengan izin Allah....
kira saya doakan yg terbaik tuk kamu berdua....

shida anwar said...

apesal akak rasa munga2 bila baca ni...hai pakcik adik...wehuuuu..

Ya Allah kau permudahkanlah urusan kedua2 adikku ini (kira + pakcik)

kiera'sakura said...

Jusiza ::

ehem2 (pakcik tue batuk tua, hihihi :p )

Ruzz ::

hahahahaha.. gatai!!! :p

Naim ::

amin, thanks :D

kak Shida ::

amin2, trima kasih kak

Daddy ::

muda la bro.. hihihi :p

Mas ::

amin2, trima kasih awk

kak Shida ::

amin.... terima kasih kak ;)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...