Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

19 December 2011

Kira jawab soalan

Assalamualaikum semua

tajuk dah macam ada sesi temu ramah je kan? bajet retis orang nak tnye macam-macam.. ceitttt

 ENTRY NIE WUJUD BUKAN NAK PERASAN BAGUS SEMUA ORANG NAK TAKE CARE PASAL KITA TAPI UNTUK MENJELASKAN AGAR TAK ADA YANG TERASA HATI.
 
ekceli ramai sangat yang tanya soklan nie sekarang

"kira dah nak tunang?"

"kira dah nak kawen?"

atau soklan yang pusing tonggang terbalik kut mane pown tetap maksud yang sama jugak
dan kira selalu lari dari jawab soklan macam tue kan?

bukan nk bajet diri retis yang selalu jawab NO COMMENT tapi kira segan bila ditanya soalan peribadi kt umum contoh kalau ada yg bertanya kat pesbuk. 
serius tak kan ade jawapan dari kira sbb yang utama MALU nak jawab.

laen kalau face to face tanya kat kira insyaAllah kira jawab :)

kira bukan jenis yang cerita bulat-bulat ikut skrip, kira jenis berkias. 
semua jawapan tue ada kat sesetengah entry kira, semuanya berkias.
bagi yang paham tue Alhamdulilah, bagi yang tak berapa nak paham tue kene tunggu sampai kira nak berterus terang la kowt.

bukan xnak terus terang sekarang tapi kira takut andai masa depan laen pulak aturan Allah untuk kami.

kita hanya merancang tapi Allah yang menentukan.

kira dan dia manusia biasa, jodoh dan maut rahsia Allah, dan tak wajar bagi kami nak mencanang cerita merata-rata sebelum waktunya tiba. 
 sebelum ketentuan yang sebenar tiba biarlah kira hanya berkias yang tue lebih baek rasanya.. andai masanya tiba insyaAllah kira share dengan semua, (ade gaye2 retis x? miahahahahaha :p)

maaf bagi sesape yang terasa bila kira selalu lari dari menjawab especially kak adish shida, kak shida anwar, GKSB, and adik badik KBU umumnye dan semua..
kira dan dia manusia biasa, jodoh dan maut rahsia Allah, dan tak wajar bagi kami nak mencanang cerita merata-rata sebelum waktunya tiba.

8 comments:

shida anwar said...

tak apa ..faham...dah tau dah..dah ada jawapan dah...weee...

aDisH.sHidA said...

mcm kembo akak gak...takpe paham..saja je nak usik2 kiera...apa pun semoga kiera dan en imam bahagia hingga akhir hayat

Iffah Afeefah said...

Wah mcm retis kakkkk

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hehe paham je...tp suka nak usik-usik manja gitu...

keh3...

harap ira tak terasa hati... sebenarnya kami semua tumpang bahagia n mendoakan untuk kebahagiaan ira....


p/s: awat tak tau sebak masa taip komen ni.. =,)

incik hijau said...

heheheh ok la 2..:) tak kemana kan..:P hope twin mu ini doa kan kt kamu..:) insyaAllah la ringan jodoh nanti..:)
tak lari gunung di kejar hahah:P

Ruzzezanie said...

kahkahkah... tapi tak berkias dengan aku kan?? lame dah tau.. sebelum kejadian.hihi


* semoga perhubungan kalian bergerak ke arah yang diredhai dan menuju landasan sebenar.. aminn.


** aku pun macam ko gak. tak suka org tanya sal peribadi aku, sape cinta hati aku. sebab aku tak suka canang hal peribadi aku. eh, bukan peribadi je. semua hal aku kedekut nak share ngn org.hahaha

kiera'sakura said...

kak shida anwar + kak adish shida ::

mekasih akak :)

Iffah ::

hahahaha.. bajet :p

GKSB ::

kami x ambik ati la :)
pasai pa ampa nk sebak nie?

angah ::

amin2.. :)

Ruzz ::

mekasih :)

juicy X said...

sama la kita...tapi kami mmg bajet retisss pon

***muntah

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...