Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

27 January 2015

Kerusi Tok

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


setiap kali balik kampung ipoh. memang kerusi tok ni la port dia nengok tv. walau kerusi kat rumah tu ada banyak. tilam duduk ummi masa nikah dulu pun masih ada. lebih selesa dan sedap untuk montot dia. tetap dia pilih kerusi malas tok ni. 


dah banyak kali pun kaki sangkut dalam jaring kerusi tu. tapi Fateh Uwais masih setia disitu. tatau la ape yang bestnya dengan kerusi tok tu. ada sekali bila abang long duduk situ, dia nak jugak jugak duduk kerusi tu. siap berebut lagi. abang long pulak memang saja menyakat. dah tu dia saja buat buang bola jejauh sikit. bila abang bangun tolong kutip bola adik. adik lelaju panjat kerusi tok. duduk tempat abang duduk. lepas tu dia gelak. lorrrr taktik aje rupanya. bertuah sungguh!!!

9 comments:

eima said...

comey !!

klu kat belah kedah mmg kerusi malas ni mesti ada kat rumah kan ...tok wan2 mesti nk lepak atas ni

aizamia3 said...

kerusi tu memang old school.. akak pun suka.. ;) duduk pulak dekat beranda rumah, kena angin sepoi2 bahasa.. wah.. memang cepatlah terlelapnya.. hehehe..

aizamia3 said...

kerusi tu memang old school.. akak pun suka.. ;) duduk pulak dekat beranda rumah, kena angin sepoi2 bahasa.. wah.. memang cepatlah terlelapnya.. hehehe..

ummi aqilah (LM) said...

Dah la berlubang2.. Sah2 la selalu sangkut kaki situ kan. Mcm bos duk menyandar tu yg dia suka kot kerusi atok

idzwa kamaruddin said...

amboiii dia..

hainom OKje said...

Best apa duk kerusi malas tu Kiera...hihi...pandai dia akalkan pak long yer....

QasehnyaRania said...

kemHen bergaya duduk tu..suka ye..
relax n steady je.bila lepak ats kerusi malas ni kan

aryan azra said...

amboii suka fateh uwais ye dok kat kerusi malas tu..comey sangat nih

cik Anggur said...

amboi amboi amboii kemain lagi aihhhh

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...