Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 July 2015

Selamat Hari Raya!!!

Assalamualaikum

sepanjang minggu malas nak hudpate blog kan? mihmihmih. takde la sepanjang minggu ni mood melayang2 dah sampai kampung sebenarnya. jasad je ada dekat tempat kerja sobsssss. dan sepanjang minggu tu jugak kerja seorang ummi bawak baju seluar anak alter dekat meja opis. haaa la kerja dah kurang dan takde langsung tambah semalam dengan hari ni. maka marilah kita meng alter baju raya sambil dengar lagu raya kohkohkoh :p



hati2 memandu walau kemana jua destinasi anda. kesempatan hari raya ni berkunjung lah ke rumah sanak saudara rakan taulan. dah kalau bukan hari raya kita macam takde sebab (kononnya) nak menziarah mereka, jadi ambik la kesempatan dengan beraya. seronok tau tak beraya dari rumah ke rumah ni. dah jadi tradisi family saya. raya dari rumah ke rumah. kalau tak larat nak beraya jauh raya je dekat-dekat. dari pagi sampai malam tu takde rasa bosan. tapi jangan lah beraya sampai dekat sejam satu rumah tu je hewhewhew :p

ampun dan maaf andai ada kata dari perkataan atau langsung yang mengguris hati sesiapa. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin :) selamat pulang anak rantau ;'D


post signature

21 comments:

aryan azra said...

Akk dah selamat sampai kg ni kira...

Btoi tu..hari raya ni ambil kesempatan ke rumah sedara & jiran tetangga

Akk pun nk minta maaf andai ada tersalah kata terkasar bahasa masa akk komen kt blog kira ni ye...selamat hari raya maaf zahir batin

Dunia Zumal said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin Kira...

aizamia3 said...

Salam Aidilfitri buat Kiera dan fsmily..
Kita jumpa lepas raya nanti.;)

Dunia Zumal said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin...

eelleenana said...

Salam syawal

Aniey Yusoff said...

Salam aidilfitri maaf zahir dan batin juga :)

Semoga selamat sampai kg dan kembali dengan selamat...

Pha Is said...

salam aidilfitri... maaf zahir dan batin...
#BloggerUtara

syasya said...

Selamat hari raya maaf zahir batin

cik Anggur said...

selamat hari raya...mintak maaf kalo ada salah silap sepanjang kita kenai erk !!!

idzwa kamaruddin said...

selamat hari lahir syakira sekeluarga ;)

E'in said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin. salam kosong kosong ye. :)

Amanina Mads said...

slmt hari raya juga kira sekeluarga :)

hainom OKje said...

Salam Eidulfitri Kiera....okje pun mintak maaf zahir batin jugak yer...
Wah cream yer tema Raya tahun ni...

husna zahidi said...

syawal tak abeh lg.. hehehe selamat hari raya kak..:)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kira,
selamat hari raya aidilfitri naaaaa
maaf zahir & batin :)
moga uwais terus sehat & cargas AMIN

cik Anggur said...

selamat hari raya kira.....

QasehnyaRania said...

selamat hari raya
maaf zahir batin kira

ada juga tersasar sampai dua jam ddk di rumah.lama x jumpa. ralit la nyembang sambil makan,

el said...

kita lagi lah bz sejak 8 menjak ni
ari2 meeting xsempat nak update blog
mlm pulak sibuk ngan anak2 huhu
skrg ni baru dpt lah skit nak terjah blog kwn2
btw slmt hari raya

Shahida Dzulkafli said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri..

Amanina Mads said...

tradisi raya kalau dlm penang memang konvoi dr pagi sampai malam. hehee

wan muliani said...

Selamat hari raya jugaakk.. Hehe

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...