Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

01 August 2015

#SyakiraHomemade

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

STICKY POST!! POST BARU MOHON SCROLL BAWAH LAGI, TQ :)))))

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih Maha Penyayang. Alhamdulilah dalam hati dalam kepala duk plan nak berbisnes. dah berbisnes pun start last year. bisnes pakaian bayi dan kanak-kanak. bisnes masih berjalan sampai ke hari ini. dan mungkin akan datang bila ada modal lebih sikit nak sambung balik bisnes pakaian bayi dan kanak-kanak. tapi buat masa ni hold sekejap.


Lemon tea memang lah fevret ummi dan abi uwais onomnomnom. hihihi. buat masa ni mula mengorak langkah dengan Congo Bars dulu. Alhamdulilah ikut feed back customer kata mereka sedap. syukur alhamdulilah. risau jugak kot tak kena dengan tekak cust kan. kalau tekak sendiri confirmlah puji sedap sesaje. buruk perangai kan? kohkohkoh :p


Congo Bars sebijik loyang 10x10 : RM35


Caramel Cake Chocolate sebijik RM30


Dark Choco Brownies sebijik RM35 

terasa nak lalu ikut tekak? teringin nak makan? boleh wassap ke 019-4942450 di #SyakiraHomemade ada 3 pakej tersedia. Self Pack, Half Pack, dan Family Pack. any details boleh wassap ke nombor di atas ye. kalau nak cod boleh area alor setar dan penang(tertakluk pada terma dan syarat) kalau by pos pun insyaAllah boleh....

insyaAllah lepas ni akan dipelbagai dengan menu lain ;) wish me luck ye kengkawan ummi uwais ;)))))))


post signature

35 comments:

iryanty ahamad said...

macam kek buah...akak lom pnah rasa congo bars nie...

akak doakan bisnes kiera terus maju...amin...

aTieYusof Family said...

wahhh good luck Kira...
moga makin maju dlm bisnes.. sedap je nampak Congo Bars tu.. mintak uwais tolong ummi tau..hihik

idzwa kamaruddin said...

ahaiii sedap nyer!

juicy X said...

GOOD LUCK!!!

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kira,
waaaaaaaaaaa
baguih3
moga maju jaya dalam bisnes naaaaaaaaaa :)

ummi aqilah (LM) said...

Terbaikkkkk

Pasni blh tambah produk. Coklat,roti.. Kan dik?

aizamia3 said...

Moga terus maju dengan usaha yang dibuat.. ;)

Mama Arif said...

wah nampak macam sedap tau..apa pun gud luck..semoga berjaya dengan apa yang diusahakan

aryan azra said...

Alhamdulillah...akak doakan semoga semuanya dipermudahkan ye..kecil2 lama lama nanti perbesarkan..inshaAllah

cik Anggur said...

good luck kira !

hainom OKje said...

Wahhhhhh.... hebatnya...
Tumpang seronok Okje temgok kegkawan maju selangkah ke hadapan ni...OKje entah bila agaknya hihi

Sheila Adziz said...

wow,,, tgk pun dah sedap ni, belum rasa lg... haduiii... yumyum..

sue sue said...

sue ade juga pernah buat!mmg sedap...dah sgt mudah...tapi org rumah plak xminat nk makan...huhu



Singgah Blogwalking....:)

nak mudahkan kerja rumah?Jom baca ni:
http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/06/basic-h-membantu-memudahkan-kerja-ibu.html?showComment=1433744253588#c6972630485172196856

QasehnyaRania said...

alhamdulillah.good luck kira.in shaa Allah bila blk kedah nnti nk try la.

ps:maaf ciksu bru sempt bw ke sini.huhu.thanks tau singgah ke blog. tenkiu di atas kiriman doa.

Masjid Terbesar di Dunia said...

kayaknya macam kaya gini lezat banget kak :D

bisa nih dijadiin makananan buat berkunjung ke masjid terbesar di dunia

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya.. sha suka congo bar nie..

zarul farhana said...

Brapa harga ni

zarul farhana said...

Cod a.s ok la tu

el said...

congo bar ni mmg senang nak buat
bila makan krup krap n lembut je moist giler2 kan
iols dah byk kali buat ni..sedap giler2 hahaha
ha nti boleh wat tuk raya plak

Siti Nurzafirah said...

congo bars.. suka suka suka...

semoga dipermudahkan.... ^_^

Najmi Nawawi said...

untungla reti buat kek. hihi

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya ye..

Cik Ash said...

good luck kira

Dunia Zumal said...

Rasa teringin lak tengok congo bars tu

CintaHati Lina said...

sedap kek ni... tapi nak buat boleh tahan juga.. tambah2 macam saya ni tau nak beli je.. lagi pengemar kek.. moga terus maju jaya untuk kiera dan keluarga..amin..

LadyBird said...

Semoga bsns bertambah maju.. ameeennn.. :D

LadyBird said...

Sedap2 semuanya... :D

zulhilmitempoyak said...

nyum3...

syasya said...

Nampak sedap congo bar tu...good luck....

VitaminSuci said...

Wahhh. Tengok gambar congo bar pun dah sedap! Semoga maju jaya!

Jemput singgah ke blog saya. Saya berkongsi ilmu kesihatan di VitaminSuci

husna zahidi said...

lama dah sana sini ckp pasal congo bars tp tak sempat nak rasa lg.. huhuhu.. sedap tgk..

Amanina Mads said...

lepas raya pun bisnes mcm ni laku kira. hehe

wan muliani said...

Bestnyaaa lahaiii.. Goodluck ye

Siti Yang Menaip said...

ada apa2 event bolehla tempah kat Kak Kiera kan ? hehehe..

Cik Ash said...

kulim boleh cod tak hihihi

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...