Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

01 November 2011

Menjengkelkan!!!

Assalamualaikum semua...


boipren kata gelprennya tipu bila keje ari ahad. woiiii meon kedah,kelantan, terengganu hari bekerja mula hari ahad.. so adat la bila gelpren lu keje ari ahad, xpayah la nak bising memekak tak paham sbb lu sendiri asal negeri pantai timur!!!


gelpren tak call dalam masa sehari sebab bizi dengan keje. katanya gelpren x sayangkn die, dah ada orang lain, dah tak ada masa nak melayan die... jawapan kira untuk mamat sengal nie. sedangkan uri yang jadi kawan baby dalam rahim mak die pown kene pisahkan bila tiba masanya nie kan pulak lu yang belum ade ikatan sah dengan awek lu lagi..


disuruh kawan gelpren lagi sorang bawak moto semata2 boipren nak cakap telefon dengan gelpren nya... wahhhh bhai lu nie melampau la...


arghhhhh!!! kira jadi bengang bila berdepan dengan situasi macam nie... nak kata mamat sengal nie bodoh, belajar tinggi2... tapi tak guna jugak kalau cuma reti menelaah buku tapi tak reti nak belajar manage perangai dan emosi diri sendiri..


macam mana la gelpren die boleh tahan dgn perangai boipren die nie... Alhamdulilah kira tak diuji dengan kes macam gini lagi kalau tak mau ade yang makan selipar jap2 tue jugak...


nak cemburu boleh, tapi biarlah bertempat
nak marah boleh, tapi biarlah berpada
jangan menonong macam hati yang lagi satu tue xde perasaan...


pesanan untuk diri kira sendiri dan semua...

6 comments:

Marina said...

biasela tu...bf mintak perhatian kat gf nyer..bfnyer sedang kebosanan gf tak layan..tapi tak perlula melampau kan?

Iffah Afeefah said...

grg kak kira ni adeiii takuttt =P

fRaMe+LenSeS said...

Adehhhhhh garangnyaaaa awakkk

Ahmad Haziq Azlan said...

mesti kiera yang bawak motor tu kan

Ruzzezanie said...

bhahaahah... bf sape yang sengal sangat ni?

kiera'sakura said...

Marina ::

btol la tue.. tp tue kes melampau sgt kn... rase nk tembak jer laki tue :p

Iffah ::

hahahaha.. sila takut ye :p

Nadzri ::

ehhh awk bru tau :p

Haziq ::

xde maknenye ok

Ruzz ::

Alhamdulilah bkn bf aku :D

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...