Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

25 February 2015

SEGMEN WWW.SITISHARINI.COM

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

baru ternampak Cik Siti kita buat segmen. sempena menyokong kawan-kawan. seorang ummi uwais tetiba terajin join segmen. ekekekeke. Cik Siti kita ni buat insurans ye, saya rajin jugak baca entry dia. pun suruh suami baca sama, sebab suami pun terlibat dengan insurans ni. moga murah la rezeki mereka berdua dalam bidang yang sama. entah-entah satu rumpun pun tak? mihmihmih



CLICK BANNER TO JOIN!


Assalamualaikum semua=)


Cik Siti sedang melancarkan segmen bagi mewar-warkan penghijrahan storybyciksiti.blogspot.com ke www.sitisharini.com .


Jemput join semua ye. Thanks!! =))

17 comments:

Fiza Rahman said...

Good luck.

hainom OKje said...

Gud luck Kiera

CikSiti said...

tqq for ur support kiraaaaaaaaaaaaa..nih yg sayang ni he he he

QasehnyaRania said...

good luck

aryan azra said...

gud luck kira

Cik Candy said...

Good luck.
Jom ke
http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom.html

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom.html

Mrs Yatie said...

hi dear ;)
PG datang dari segmen yang sama, http://mrsyatie.blogspot.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom.html
datang nak
jemput join iPhone 5S Giveaway ni juga :) jom!

Sheila Adziz said...

gd luck dear...
http://www.sheilainspire.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom.html

Nurul Ardilla Noorezan said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah BLOG DYLLAREZAN :)

suhaila Johar said...


good luck sis..

dari segmen yg sama

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom.html

Mad Parihh said...

salam singgah dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/segmen-wwwsitisharinicom.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu... sudikan la follow blog ayu ye.. ayu juga ada buat segmen free nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom.html

CikSiti said...

Salam Sha,
senarai pemenang telah diupdate kat sini.
Thanks for joining=))

Azhafizah Md Nor said...

Hai, Singgah datang blogwalking dari segmen yang sama :)

http://www.azhafizah.com/2015/03/segmen-wwwsitisharinicom.html

Jemput singgah :)

Azhafizah Md Nor said...

Hai, Singgah datang blogwalking dari segmen yang sama :)

http://www.azhafizah.com/2015/03/segmen-wwwsitisharinicom.html

Jemput singgah :)

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...