Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 April 2016

THE PENANG INTERNATIONAL TRIATHLON & DUATHLON (PGITD) 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera



besok mulai jam 7am-12pm akan adanya Penang International Triathlon & Duathlon PGiTD dekat Teluk Bahang Penang sana. yang pastinya PGiTD disponser oleh Energy Drink No.1 dekat Thailand. Sponsor. satu naungan dengan energy Drink Red Bull. tapi yang istimewanya air tenaga Sponsor ni hanya boleh didapati di Pulau Pinang sahaja. negeri lain takde ok. makanya besok kalau berkesempatan sesape yang ada dekat sana boleh pergi ke event PGiTD untuk rasa sendiri kelazatan air energy Sponsor ini ;)

dah namanya Penang International dan sponser air tenaga by Sponsor pulak mestilah akan ada aktiviti yang menyihatkan badan dan keluarkan peluh!!! 





Penang International Triathlon & Duathlon ni akan dirasmikan oleh menteri besar pulau pinang Y.A.B. LIM GUAN ENG, General Manager of SPONSOR Malaysia, Mr.Charles Wong, and Chairman of G-Club Cyclist Penang, Dato Dr. Lim Seh Guan at Pantai Jubilee. Meanwhile, the Duathlon will be flagged off in
Teluk Bahang dam also at 7:15am by DIRECTOR OF COMMUNITY SERVICES
DEPARTMENT PENANG, RASHIDAH BINTI JALALUDIN, Pornsak Sermwiwatwong,
Senior Business Development Manager from TC Pharmaceutical and
Organizing Chairman of PgiTD 2016, Ben Woon.

yang terpaling penting jugak lokasi car park korang adalah seperti di bawah ini. jangan park sesuka hati ok. sila ikut arahan yang diberikan. kerjasama anda amatlah dihargai :D

1. Dewan Masyarakat Teluk Bahang
2. SJK © Eok Hua
3. Sek. Kebangsaan Teluk Bahang
4. Sek. Menengah Kebangsaan Teluk Bahang
5. ESCAPE Adventureplay Theme Park
6. Taman Rimba




We want you to share your most creative Sports moment and you could stand a chance to win a FitBit Charge worth RM599!
1) Upload a photo of you on your favourite sports below the comment with the hashtag ‪#‎sustainyourendurance‬ ‪#‎sportingaidbeverage‬
2) Share this post (make sure it's public)


Note: Don’t forget to LIKE our Facebook Page to get notified.

Winner will be chosen based on the most impressive moment. 
Contest starts 2/4/2016 at 10:00am and ends 22/4/2016, at 12pm!

yang paling penting korang jangan lupa singgah booth Sponsor untuk rasai sendiri kelazatan air minuman bertenaga yang baru datang ke Malaysia itu. dan rasa tu jangan lupa tangkap gambar dan share dekat IG dan korang. mana tau korang antara yang bertuah tu ;)

6 comments:

babYpose said...

Bagusnya KS mi updated tumpang tau kat sini ja, kira redbull jugak ni yang sponsor ye.. bole la kalau nak rasa sebab ada jenis lain minuman energy ni kan.

• Ain Cho'in • said...

Wah. Best best. :)

hainom OKje said...

Jauh nak pergi....

cik Anggur said...

mmmmmmmm......sekali je biasa minum redbull....xigt dh rasa mcm mana..

Amanina Mads said...

tak pernah minum red bull entah rasa apa. 100 plus biasa

aryan azra said...

oh ada kat penang je ke air nih, patut tak pernah tau pun

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...