Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

31 July 2013

Tempahan Tshirt KBU dan Sticker Kereta / motor

Assalamualaikum semua

saya nak bukak tempahan sticker kereta dan shirt KBU (Kami Blogger Utagha)..
bagi sesiapa yang berminat nak beli shirt dan sticker KBU boleh bank in kat akaun saya dan isi form bawah nie,  lepas tue klik SUBMIT..
semua kotak tue wajib isi jangan skip2 ok... -mood cengei mai dah- hihihi. kualiti tak perlu disangkal lagi, sebab tahun lepas saya buat kat kedai yang sama dan memang berpuas hati insyaAllah.


Harga Baju lengan pendek :: RM28

Harga baju lengan panjang :: RM30

Kos Penghantaran bg yg nak saya pos :: RM6 ; kalau dua helai dan ke atas nilai kos penghantaran akan bertambah

untuk ukuran Tshirt Muslimah :: penambahan RM1 untuk seinci (terpulang nak tambah berapa inci pun) 

Material :: cotton

Warna :: Merah

url Link PENAMBAHAN RM2 :: kaler putih (link perempuan akan diletakkan dibahagian depan baju, link lelaki akan diletakkan dibelkang baju)

kolar :: roundneck 

SIZE XXL  ke atas :: penambahan RM3


 design yang serupa seperti di atas. cuma baju bertukar kaler MERAH dan logo berubah kaler HITAM. untuk baju perempuan logo akan dibawak ke bawah baju sedikit (takde la komplen logo tertutup dengan tudung kannnnnn :p )


PERHATIAN!!!! sila ukur size di badan sendiri, jangan malas!! sebab ukuran baju kat kedai nie tak sama dengan baju yang standard beli kat kedai-kedai biasa tue. baju ritu ada yang kata bila pakai besar sebab size dia tak sama dengan size biasa.

akaun maybank : Nur Syakira binti Yaakub
158172923744

akaun Cimb : Nur Syakira Binti Yaakub
08240004875529

dah bank in, mesej atau pm saya inform tarikh, masa dan nilai korang bank in tue ataupun copy paste je detail nya.. sebarang pertanyaan blh pm saya kat sini..

tarikh akhir tempahan dan bayaran pada 30 SEPTEMBER 2013

tinggalkan kosong kotak address bagi yang nak ambik baju by hand.. untuk yang nak ambik by hand boleh ambik di Pekan Rabu Alor Setar atau di tesco extra Seberang Jaya.

**TERBARU
tempahan sticker KBU untuk kereta dan motor





 sekeping :: RM3

bagi sesiapa yang berminat nak dapatkan sticker nie isi dalam form bawah, untuk yang oder baju boleh isi form tempahan baju KBU di bahagian Quantity dengan perkataan seperti contoh di bawah nie 


Quantity : 1 beserta sticker kereta

atau 

Quantity : 1 beserta sticker motor

atau

Quantity : 1 beserta sticker kereta dan motor (*untuk yang nak beli dedua sekali)

tapi kalau yang nak beli sticker sahaja tidak berserta dengan baju boleh pm kat sini

 






Name:




Phone Number




Address




Size

s

M

L

XL

XXL



Facebook Name
(e.x : Syakira Yaakub)




Url Link




Lengan Baju

short sleeve

long sleeve



Quantity















Click here to put a form like this on your site.

18 comments:

Ahmad Haziq Azlan said...

wah best ni..... kira yang buat sendiri ke mmg under kbu ni? dah deactive fb, tak dapat la info

Farhan AJ said...

bank in tu bank apa ??

lagi satu, an bagi alamat rumah..tapi 31/1 nanti dah daftar masuk UIA Gombak..camne ek ??

H.J said...

tak nak belanja ke untuk orang pantai timur ni..?haaha

erika said...

kite nakkk !! tapi after exam kite tengok balik .. hehehe

MiKrO KoKuS said...

terbaikk!! la bendahari KBU nie..... ^_^ mikro nak tempah.....

Shafiq said...

Smart Design Baju KBU Yang Terbaru
Nak Tempah...
Kalau By Hand Boleh?..

wany said...

nak jugak..before 25hb ni akan bnk in & isi order form

Iffah Afeefah said...

org slngor xdpt la nk pakai

L said...

waaa. buat meniaga gak. bagos3...

Jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

Iam Yanty said...

Submitted the form. Once dah bank in I'll PM u tru FB inbox ye.

missina said...

dah submit jugk,,ape2 kita kontek kt FB yer,,TQ

Obat Tradisional Gondok said...

salam bongger juga,,,,

Kesuma Angsana said...

moga terus maju jaya yer

MR & MRS MAKMUM said...

lepas raya bru akk buat payment yea.... :)

aTieYusof Family said...

Bestnya...
Blogger sabahan takdok lagi..hihi

hainom OKje said...

mula mula ingat apa ke benda Utagha tu rupanya slang Utara hehe

kay_are said...

baju tu aku faham tapi sticker tu ape fungsi die?? tapi baju tu series cantik!

JunAina said...

acam teringin!!!

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...