Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

06 June 2012

Dear Diary :: Lemau

Assalamualaikum dan salam sejahtera

minggu nie tiap-tiap hari bulu mata masuk dalam mata, naik pedih dibuatnya. mata saya nie sensitif sikit sebab tue tak lepas-lepas nak pakai lens. mama kata kalau bulu mata masuk mata tandanya ada orang rindu.. wahhhhh sape pulak la yang nak rindu saya nie? :p

entah kenapa minggu nie terasa lemau semacam. pegi keja pun tak ada semangat, ngantok sokmo, lagi teruk time tengah makan nasi pun saya boleh ngadu ngantok kat ofismate. selalu je kakak dua orang tue bising membebel kat saya.. hihihi.. mungkin kepenatan melanda minggu nie.. penat badan, penat otak, penat segalanya.

ohh terima kasih pada Kak Sunah sudi tidur dibilik saya. maaflah kalau saya tersepak akak time tido tue. mama selalu kata saya buas time tido =.=" maaf jugak kurang layanan dari saya. wanita berkerjaya lah katakan hahahaha :p

entry pun lemau semacam kan? haishhh kan dah kata minggu nie semangat semacam je malasnya.. huhuhu

Khazreel Naim : tue gambar prosedur nikah lah, kan dah kata mamat nie mesti bising kalau letak gambo xde caption *memang saje cari pasal ngn die* kihkihkih :p

7 comments:

Iffah Afeefah said...

haha tersepak

sunah ade cite pape x sal buas tu? haha

Hafizin Jamil said...

hahaha.mengantuk tak de ubat melainkan tidur..

kay_are said...

leh nampak aura malas mengusai diri time taip entri ni.. dapat aku rase.. aku tak pakai lens gak sebab takut nak cucuk mate -_-

weh, sile guna persona aku kr instead name betul ye.. baru r misteri.. =P

CikZaitul said...

jgn malas-malas...
p topup enegry balik :)

Noraim said...

nak kena cuti kot kak. hikhik.

psst, akak dah nak kawen eh? hikhik.

CikUna said...

haha... sama la kite.. lemau je nak g keja.. ngantuk pun.. tu yang asyik tido dalam kete time traffic jam.. haha

Teenager Housemaid said...

saya pun sekarang lemau nak update entry hehhehe..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...