Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

25 June 2012

Kelambu

Assalamualaikum dan salam sejahtera



saje belek-belek album dalam Kelab Anak Jati Perak Darul Ridzuan tadi jumpa gambo nie. gambo ape tue? tue la kelambu. pasang sebelum tido. dulu masa kecik-kecik tido pun dengan Along and kakak lagi, selagi deme tak pasang kelambu selagi tue la tak tido. saya kan adik perempuan paling kecik mestilah kena layan bagaikan puteri.. hihihi

kalau dulu balik kampung pun papa mama selalu je usung kelambu nie sebab tak nak anak-anak die kene cium dek nyamuk tue. pernah la jugak sesat, tatau nak masuk kelambu ikut mana nak-nak lagi kalau tengah mamai.. hihihi.. alahaiii syahdu pulak bila ingat kenangan lama nie..

kelambu pesyen orang kawen sekarang nie semua yang pesyen sekerat tue. bukan boleh pakei pun buat rugi je beli. dah le mahei pastu tak boleh gune.. haaa saye le tue yang suke beno membebel ghupe tue.. hihihi

**saje gune bahasa perak ;) 

6 comments:

Noraim said...

ngeee dah lama kot tidur xguna kelambu ni.

last masa kecik2 hingus lagi. hehe.

cikwahidaidris said...

saya still tido lam kelambu smpai sekrang. hihi. tp, kat umah kg je la.

kay_are said...

tak macam bahase perak pun? mase kecik2 dulu memang suka kelambu.. pasang kelambu.. pastu wrestling dalam tu.. sape kuar kalah.. ^^

Zurina Hj.Zainal said...

teringat zmn kanak2....sebijik mcm ni...hehehehe....suka main dlm kelambu..

Ruzzezanie said...

takan ko nak bilik pengantin ko pakai kelambu kot? mak aiii, privacy benooo. :)

Sunah Sakura said...

kelambu...hurmm...teringatkan sesuatu...

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...