Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

25 June 2012

Nak yang tue jugak!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

satu tabiat yang saya tak boleh kikis dari dulu, kalau nak pape tue mesti nak time tue jugak. kalau papa dia sebut "nak jap tue jugak". macam kemarin terfikir nak beli beg goodies. agaknya kalau mydin tue 24 hours time tue jugak saya pegi. hihihi.. malam semalam pegi dengan osmate cari paper bag tue, jumpa je benda yang dicari terus sengeh sampai telinga, osmate bising kata macam la tak boleh cari time weekend, bukannya abis pun satu mydin benda alah tue. saya gelak je kuat-kuat.. dah memang perangai cengini mane nak buatnye.. hihihi

saya jadi tak tenteram selagi tak dapat apa yang ada dalam otak tue. kalau je dah dapat mesti rasa lega sebab otak tak dihujani benda yang sama lagi.. mama selalu je bengang dengan tabiat saya nie. selagi tak dapat selagi tue mulut saya tak reti diam mintak. tapi ada satu yang mama tak tunaikan, huhuhu.. sedihnyaaaaa~~~

saya gelak kuat-kuat je bila mama kata "aje nye gatei kamu tue" mama sebut macam tue lepas saya cakap "ya nak dia(pakcik imam) jugak, tak kira nak jugak" .. hihihihi :p   

5 comments:

Noraim said...

amboi kak, gatei eh .hikhik.

betul tu, kalau nk mesti tak nyempat2.

tp besar ni jela perangai mcm tu. kalau kecik dl jgn harap dpt kalau xusaha sendiri. huhu.

kay_are said...

orang degil macam tu r.. cuba r bersabar sikit.. ish ish.. padahal aku pun macam tu gak dulu. dulu r.. sekarang tidak lagi =P

fRaMe+LenSeS said...

gatei. chaitt. ahahaha

Sunah Sakura said...

yang last tu tak tahan... =.=

Ruzzezanie said...

oh mak aii.. yg last tu. memang bebeno gateiii.. erkkk! shbt aku ke ni? oh nooo -.-

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...