Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

11 June 2012

Jom panjat gunung!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Jumaat lepas setelah DIPAKSA dan DIJEMPUT oleh admin KBU menghadirkan diri ke Gunung Jerai makanya sabtu lepas saya ke sana menemani beliau.. kalau GK baca nie confirm dia muntah pepel... hahahahaha

dalam sejam jugak la tunggu putera dengan bidadari saya turun dari Penang. adik-adik GK dok tanya bila nak naik atas, diorang pulak gesa-gesa saya suh tanya putera puteri tue dah ada kat mana. kesian saya kena tekan. *ayat tak blh blah je kan petang nie?* hahahaha :p

senang kira RM10/person, naik van sampai atas. errr ok tak adalah sampai atas sangat. kitorang kena daki dalam 1 meter jugak kot untuk di pick up oleh van yang kedua sebab ada tanah runtuh. jadi pada sesiapa yang naik gunung jerai buat masa sekarang sila take noted pakai kasut flat kalau tidak siap la. ehhh ada orang terasa erk? hihihihihihi *jahat* :p

  
saya pun tatau amenda yang saya sembangkan dengan Kak Sunah sampai muncung panjang cenggitu =.=' Ehh ramai orang kata muka kami seiras, siap ada tanya adik badik ke lagi tue. paling tak boleh blah diorang kata saya kakak!! grrrrrrrr


cuaca kat atas wahhhhh sangat sejuk. angin dia syahdu jer, siap tak terkira berapa kali saya menguap. orang bizi minggu nie kan, bizi merayau.. kihkihkih chalet dia wahhhhhh sangat cantik. 




bila ntah boleh copy gambar kat adik, kat kamera desler dia banyak la gambar.. wahai kawan-kawan sekalian saya tak reti nak compress gambar dan email pada awak semua sebab tue tak email2 lagi.. huhuhuhu.. nanti la saya pk kan macam mana ye.. maaf tau kesalahan yang tak disengajakan..


port makan-makan kami.. ehhh silap tak snap time kita tengah makan. tak ada sape pun yang ingat sebab masing-masing lapar. nasib la ada jugak bawak makanan sikit-sikit. nak masak lebih tak sempat.. hihihihi

mungkin entry Part II bakal menyusul lepas dapat gambar dari adik saya.. ;)

15 comments:

aDisH.sHidA said...

thanks coz bawak sunah ke sana ke mari sepanjang dia d sana..akak terkilan jugak coz tak dapat temankan dia..

Rozuan Ismail said...

eyh,abg rmbut alleycats ada jugak.huhu.wah,panjat gunung ke? untonglah penat.hikhik

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Wahh bestnye. Siyes jeles

H Y D E said...

bestlah mereka -______-

Cik Z@i Pen@nG said...

kali ni pon xleh join jugak -__-

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

amboiiiiiiiiiii.................

ai geram ni geram ni....u buat i terasa la.....

sabar je la..kalo dh ada depan mau cubit2 pipi tu...

grrrrrrrrrrr

shahjiehan said...

lawa pic~

Sunah Sakura said...

hahaha~ hai kakak!

Ahmad Haziq Azlan said...

panjat satu meter je?
hehehehe

Hanih Borhan said...

Lama tak pi Gunung Jerai, pernah dulu pi ikut sekali p'khemahan student tempat ayah m'ajar...

Iffah Afeefah said...

bile nk g ni grrrrrrrrrrr

shida anwar said...
This comment has been removed by the author.
shida anwar said...

Amboi tingginya panjat 1 meter
untung ar leh deting kat gunung jerai..eh lalala..

Noraim said...

seronok ye panjat gunung. hee. ala, xleh tgk muka kak sunah. huhu.

kay_are said...

satu yang aku confuse.. statement daki satu meter tu.. satu meter tu panjang pembaris kat sekolah je kan? daki satu meter? pelik2.. @.@

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...