Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

20 June 2012

Tidur

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Jumaat sabtu lepas memang extra letih, yela guna extra tenaga. kalau Pakcik Imam baca nie konfirm dia buat muka dengan saya. yela dah dia je yang drive dari Penang ke Ipoh ke Kl ke Ipoh semula . saya cuma cakap "sian awak letih" sian jela xde pun rasa nak take over stereng tue dari dia.. hihihihi

Sabtu tengahari sebelum gerak balik Ipoh dia tinggalkan saya tidur dalam Nurul Iman. kepala sangat berat rasanya, saya kata saya nak tido kejap. dia suruh lock pintu dan dia naik hotel hantar remote ekon yang terbawa balik sekali.

dalam pada saya tido saya dengar ada suara suruh bukak lock pintu, dia nak masuk. ok saya bangun, unlock dan bummmm tido balik. sedar je dah masuk highway. bukak mata je terus dengar mulut dia cerita kisah dia dengan orang hotel tue. terus saya centerkan kepala. 

sebenarnya kan saya mamai masa dia suruh lock pintu dan saya tak sedar yang rupanya saya bangun unlock pintu. nasib lah yang mintak masuk tue Pakcik Imam buatnya orang lain entah kemana-mana agaknya saya dengan Nurul Iman di kidnap.. huhuhu mintak jauh.

"lepas nie saya tak nak tinggalkan awak tido macam nie lagi, sanggup bawak kunci" saya sengeh je lepas kena bebel. saya kalau dah tido dalam keadaan penat teramat memang tak kan sedar ape dah. kalau ada sesape call time tue haa blh la dengar saya merepek itu ini. hihihi.. bahaya kan? 

10 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sangat bahaya!grrr.takmo bebel nnt kamu kata akak bebel sekolam cam pacik ckp

pondok putih said...

mmg bahaya... orang mamai memang macam tu.. separuh sedar

Ruzzezanie said...

wowww, ni kalo nak cunkgkil rahsia ni, time ko mamai mesti terbongkar kan? winkkkk :)

Hafizin Jamil said...

bebel sayang tu..sebab tu sengeh je bila kena bebel..haha

Iffah Afeefah said...

mmg bahaye

mmg patut kene bebel

da la encik tunang akak tu caring terlebih

mau cair taik telinga wakaka

aDisH.sHidA said...

bahaya la kamu nie....hahaha lepas nie time kiera penat dan tertido akak nak kol la..tanya soalan itu ini mesti jawab je kan..

bagus la ada encik tunang yang caring

Noraim said...

ishh akak ni! bahaya tau. kalau sy ni ditempat pakcik iman pun sy risau.

lain kali jgn buat lg tau!

kay_are said...

memang bahaye sangat r tu.. nasib r si pakcik imam.. kalau tak masuk paper dah.. pompuan hilang dibawak lari mase tido.. bahaye2..

cik AngguR said...

tido tu penting kn kira hehehehe ~

kiera'sakura said...

Kak Miza : hihihi,, klu akak bebel kn tanda sayang lalala :p

Pondok Putih : itulah kan, huhu

Ruzz : jgn nk gatal!! haha

HJ : mana ada mana ada... hahah

Iffah : tau xpe.. hihi

Kak Shida : akak pun sama dgn ruzz =.='

Noraim : insyaAllah ngeeee :D

Kay_are : kan, fames dah aku.. hahah

Kak Sue : hihihi kannn :D

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...