Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

07 December 2014

Ummu Khalifah Shops

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


Dress Girl size 6-12 Month
Price : RM45 (exclude postage)


Rompers Baby Unisex : RM25 (exclude postage)


Rompers Baby Girl : Rm25 (exclude postage & Shoes)


Baby Kids Shirt : RM30 (exclude postage)


kids Pants : RM33 (exclude postage and toys)

okey dekat atas ni antara yang dijual di Ummu Khalifah Shop, ada jugak novel terpakai yang condition tip top, kek lapis sarawak, dress baby girl yang bermacam corak, shirt kanak-kanak yang berbagai gaya, legging bayi dan macam-macam lagi la. tinggal klik je page Ummu Khalifah Shop. kalau nak cuci mata saja pun bolehhh nak beli lagiiiiii lah boleh hihihihi ;p yang penting harga murah dan design tersangatlah cantik.

kalau nak mintak Ummu Khalifah Shop wrapping jadi bentuk hadiah dan terus pos ke penerima pun boleh. boleh pilih mana-mana item dari album dan beritahu pada UKS. insyaAllah anda akan berpuas hati ;)))


Kids Shirt : RM30 (exclude postage)

size : 3 Years

Colour : Blue only *yang lelain dah sold out ;)))


6 comments:

juicy X said...

Geram tiap kli tgk dress bby girl

Hafizin Jamil said...

semoga bisnes maju jaya kak..

Z@i Z@mR33 said...

ni nk terjah la

CikSiti said...

salam..kedai kira ke nii

aryan azra said...

kira yg jual ke ni..boleh terjah jap2 lagi

QasehnyaRania said...

semoga berjaya.
menarik

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...