Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

17 December 2014

Geget

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

anak teruna sorang tu sekarang tengah gemo(suka) menggeget. tapi yang geramnya kita ni pulak haaaa jadi mangsa keadaan. ummi dah memang lah selalu kena geget time dia menyusu. kadang suruh dia kiss kita pun kena bedal sekali. seram je rasa bila dia bukak mulut leluas nak kiss ummi >.<

masih lagi menjadi anak ketiak abi

sekarang mangsa terbaru, Abi. yela abi! selalu tu dah ummi sekarang kena tukar selera la pulak. baru lah adil. baru lah abi tak touching nanti ekekekekeke :p aritu sampai menjerit lah abi kena geget. abi merajuk masuk bilik. pandai pulak tu dia pegi pujuk abi balik lepas dah buat salah. nasib la abi. dah seminggu sekali baru dapat jumpa kan. kasi baby bite lah sikit mihmihmih :p

budak yang tolong lambatkan ummi pagi tadi =.=

gigi dah ada dua atas dua bawah. demam aritu tumbuh terus dua batang lagi kat bawah. tadi check gusi tengok ada lagi sebatang nak tumbuh kat atas. tak pasti lagi sebelah ada ke idak, tak dibaginya nengok lagi. sabo aje la. 

padan la sakan sangat mengeget minggu lepas. habuan nak tumbuh gigi lagi rupanya. redha dan tabah aje la ummi abi ni haaaaa.


10 comments:

huda said...

baby nak tumbuh gigikan gatal gusi, memang suke gigit-gigit...

comelnye Uwais

Jemput Keblog Saye

juicy X said...

Umar suka gigit curi2...tym kita ralit dia bagi la.menggelupoq kalau kena.gi dah la besaq,byk plk tu -.-

CikSiti said...

tahniah uwaisss hhehehe..sabarlah umi yer..memang hadi pun kenkadang tergeget masa menyusu adoi sakitnyaaa

aizamia3 said...

Hehehe.. terbayangkan aksi dia sedang menggigit.. gusi gataller tu.. ;)
dak Nuha je tak pandai nak menggigit sebab dia membesar tanpa ada saingan rakan sebaya dikeliling dia.. ;)

ewanthology said...

nasib baik aina tak cenderung menggigit.

Z@i Z@mR33 said...

Gatal gusi la tu nk gigit2.Aqil suka gigit time suap mkn.Msti di gigit pnya

hainom OKje said...

Haha...alah.... rugi le cuma baby bite kiera...
Budak nak tumbuh gigi mmg gitu peelnya ......menggigit sesaja. Gatal kot yek gusi dia tu....Lepas ni Fateh dah boleh makan drumsticklah yek...

QasehnyaRania said...

hihi.bertabah la wahai ummi.. kena geget..
Masya Allah geram nengok fateh senyum gitu.

anak ciksu yg blm ada gigi ni pon kekadang suka gigi time nyusu..aduhai..

byk benor mainan fateh :)

aryan azra said...

oo..dah pandai mengigit dia ya.. sian ummi

Wana Rahman said...

Haiii.. dah follow blog akak.. cantik sangat.. :)sudi tak follow blog saya? Thank you, God bless you http://ehcerita.blogspot.com/

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...