Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

16 August 2015

Sample Free

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

baru boleh bersiaran dengan tenangnyaaaa. demam exam pun dah lepas hewhewhew. usaha dah doa dan tawakal aje la kan ;) benda free sape yang tak suka ye dok? nak nak pulak benda yang memang kita guna sehari2 dan untuk anak. lagiiiiii ciwi hewhewhew :p. dari mana dapat sample free ni? perasan tak ada iklan bila kita bukak pesbuk? kadang ada tulis nak sample klik sini situ kan. haaaaa dapat dari situ lah. itu bukan scam ye :D


Drypantz from Drypers. sebenarnya memang dah pernah pakai. dan memang uwais pelanggan setia Drypers tapi sebab free kan. jadi kita mintak la lagi :p


Friso pun memang susu yang uwais minum. sama jugak sebab FREE kita mintak lagi dan lagi Ehhhh :p

pernah jugak dapat sample Anmum. tapi gambar hilang tanpa dikesan. sama jugak 3 paket macam Friso


Drynights ni memang nak cuba. nak tengok boleh pegi lama mana kan. tapi sebab dah pernah dapat sample Drypantz kat atas tu. dapat satu bungkus je kali ni. alhamdulilah ok la tu dari takde langsung kan. 3 keping pun dah bersyukur orang nak bagi free hewhewhew :D


paling best dari Dumex ni la. sekali sekotak stok sebulan dia bagi sample haaaa. berbunga2 hati. selama ni duk nampak kawan2 je dapat sample kotak besar gini. hari ni kita pulak. ai is sangattttt gembira hihihihi. paling best dapat voucher RM30 kalau beli susu Dumex dengan Lazada. rezeki jangan ditolak ye tak? hewhewhew

dan memang sedang mencari susu formula yang lain untuk Fateh Uwais. nak tengok selain Friso yang dia consume selama ni. tahan tak perut dia kalau campur susu macam2 ni. masa kecik dulu pernah gak buat campur2 susu ni. alhamdulilah tahan perut dia. 


masa sign terima parcel macam pelik. aikkkk sampai 3 bungkus? dari Dumex? dan baru teringat yang masa daftar ahli dekat web aritu. saya tick dekat Mamil Mama dan Mamil Learning. rezeki pulak dapat dua-dua sekaligus kan. alhamdulilah. walau sekarang belum pregnant anak kedua tapi simpan jela dulu kot nanti ada rezeki uwais nak ber adik pulak. Expired date pun lambat lagi. 

masa pregnant kan Uwais dulu pernah jugak dapat sample Mamil mama. tapi 3 paket kecik jela. kali ni dapat sekotak terussss. riang gembira rasa hati hihihihi. 



yang dua atas tu Pillow Blanket dari Dumex. memang kalau daftar ahli diorang bagi sesuatu sebagai gift. masa daftar pregnant kan Uwais dulu pun dapat pillow jugak. sampai dua bijik dorang hantar. Dumex ni memang sangat murah hati kannnnn. susu pun sedap takde rasa pelik2 hihihi.

nak jugak semua ni? rajin2 kan diri godek2 laman web mereka. mana tau rezeki korang semua pulak nanti kan ;)

post signature

19 comments:

Siti Yang Menaip said...

free samples ? always a yes hehehe.. kasi kutip itu samples..

husna zahidi said...

sama laa kak.. adik2 husna samai terikut2 padahal sesetgh brg tu bukan diorang guna pon, syok bg posmen dtg hehari..:p td ptg baru dpt sample shampoo dove sebotol kecik..:)

Cik Ash said...

wahh tahniah kira best dapat sample free... ekin selalu tengok mamil punya xde ank xleh mintak sample

juicy X said...

best kan? hihi. kmi masa baru 3jam beranakkan ubayy org dumex call nak tnya ok ke x susu depa...sekali kmi bgtau sy baru beranak tak sempat rasa lagi, terus dia mntak aalamatnak hantaq free gift sbb baru beranak :-)

Murniwati Awang said...

semua org suka benda free..termasuk akak..hihihi..semua barang tu menarik laa..untungnya

cik Anggur said...

bestnya...akk dr brpuluh kali dftr yg drypers tu tak leh2 lagi tekanan btoi la

aryan azra said...

wah best lah kan dapat sample free macam tu,akak tak pernah pulak nak klik2 yang sample macam tu kat FB,boleh cuba juga ni ye

kisah earty said...

salam singgah:)

zai zamree said...

amboi...byknya...

mamil mama?ehem3...hahahaha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam kira,
tu diaaaa haaaiihhh
bertingkek2 sample uols nooooo
nak jugaks he3

el said...

wow byknye
jeles hehe

ummi aqilah (LM) said...

Ooo klik je ye dik? Baru tau

aizamia3 said...

Bila dah lama tak mengandung ni rasa malas nak amik tahu free gift ni.. hehehe..

hainom OKje said...

Untung le mama Uwais dpt diapers free... tahan seminggu dua tu hihi....

Selagi ada free....req je Kiera....

QasehnyaRania said...

cntiknya pillow tu
bestnya dapat kann
ciksu rajin ke drypers je la. sbb rania mmg guna itu.
lg satu kalau ke mall mesti kdg tu ada juga dpt sample, kan !

Sue PeLik said...

huhuhu. mee tooo!! bukan sy laa awk. anak saya pun pakai ini jugak hehehe feberet hingga selamanya huhuhu

Dunia Zumal said...

Bestnya dapat macam2...

Fiza Rahman said...

Sapa yg tak suka free sample kan ☺

bintang_zue said...

Saya pon suka free sample.. Hee

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...