Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

22 September 2015

Hadiah Misteri

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

tengahari hari bila ntah lupa dah hewhewhew. sampai satu parcel atas nama saya. pelik jugak rasa takde beli apa-apa sebab tengok alamat pengirim bukan dari mana-mana syarikat pengeluar susu formula. ummi uwais kan suka mintak susu free hihihihi.



bukak sampul tengok ada perfume. alamat pengirim tak biasa tengok. sebarang nota takde pulak diselit. makanya kita post dalam IG dan pesbuk. kot si pemberi hadiah tu nampak dan boleh mengaku. kalau takde yang mengaku tak pakai-pakai kot perfume tu. yela perfume kot. buatnya ada orang niat tak elok jampi-jampi perfume tu kita pakai jadi lain pulak. nayaaaaaaa. orang sekarang susah nak baca hati nya huhuhu.



dannnnn petang tu masuk wassap "psttttt perfume tu dari akak, lupa nak bagitau aritu" siap bagi tracking number lagi. hahahahaha. mujur ada yang mengaku!!! :p rupanya betul tekaan suami. dari Blogger Kak Zai. saya jadi top 3 pengomen dekat blog beliau. alhamdulilah rezeki. marilah kita mewangi setiap hari hihihi. bau dia memang wangiiiiiiiiiii. lalu la hidung ummi uwais ni bau nya lagi. yela kita ni kan tak suka bau wangi-wangi. tambah bau yang tajam tu kannnn. BTW terima kasih lagi sekali kak zai. kita memang suka baca-baca entry kak zai. tambah lagi budak bam bam Aqil Najmi tu haaaaa. korang pun sila-sila lah ke blog beliau storymoryluahku.blogspot.my :)


post signature

22 comments:

Murni Alysa said...

tahniah..rezeki laa tu ya.. hihihi

idzwa kamaruddin said...

wahh rezeki rezeki wangi!hehehe...selamat berwangian!

eima said...

wahhh tahniah ..... wangi tu sy ade satu victoria secret tu

SalbiahM said...

hehehe..misteri betul.tahniah sis!

zai zamree said...

hahaha...akak lupa nk hapdet tracking number.bl tgk kira post kt fb br gelabah cari tracking kt smua...kah3...

thanks sudi singgah blog akak.kita xtau bau dia cemana.bantai pilih ja suruh Ju post

nur amni said...

Wah..mantap...syok bila bnda free nih

hainom OKje said...

Benda free kan Kiera....mmg alhamdulilah sesangatlah ......hihi...
Wah nampak gayanya harum mewangi ler tetiap malam ni yek . Cepat le Uwais dpt adik kalau cenggini hihi

aTieYusof Family said...

wahhh...seronok lerr ye dpt mewangi setiap hari... Alhamdulillah rezeki tu...
kadang dpt hadiah tak terduga ni mmg teruja dibuat nya..
Salam Aidil Adha Kira..peluk cium utk Uwais...:)

iryanty ahamad said...

tahniah ..akk suka perfume yang bau lembut...

aizamia3 said...

Betul2.. kekadang kita tak tahu niat orang kan.. ;)
Tapi itulah rezeki dari rakan alam maya.. ;)
Tahniah.. ;)

Cik Ash said...

Tahniah kiera nnti semerbak bau hihihi

QasehnyaRania said...

yeay rezeki
tahniah
salam aidiladha :)

husna zahidi said...

syukur rezeki kak kira.. :D nak jd pengomen bertuah kak zai jgk lah.. kih3..:p

aTieYusof Family said...

Rezeki tu... Alhamdulillah dan tahniah Kira... :)

cik Anggur said...

huntung la dapat adiah...hehehehehehehhe

aryan azra said...

seronok aihhh dapat hadiah misteri, mesti berwangi-wangian la lepas ni hahaha

juicy X said...

aaaa bestnyaaa

Siti Yang Menaip said...

hahaha akak !! jauh benar fkir smpai gitu eh tp betoi la..
zaman skarang ni kan.. Kak Zai !! len kali tulis note shian Kak Kira blur je.. hehehe..

Siti Yang Menaip said...

eh da boleh sembur2 dh kak.. slamat merasmikan perfume ehe..

iryanty ahamad said...

Tahniah :-))

Memang kadangkala kalau kita tak tahu siapa pemberinya ada perasan curiga dihatikan..lebih kepada berhati hati

Dunia Zumal said...

Wah, dapat perfume yer ^-^

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah rezeki..
K.Sha pun sama dapat gak..
Best kan bau dia..

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...