Abi Uwais Menulis..

Satu Perjalanan Nadzri dan Syakira

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Permulaan Pemberian

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

08 September 2015

Jom Join GA Kak Sha

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera


nak jemput korang semua join GA anjuran Kisah Kaseh. sempena first anniversary blog beliau. hadiah banyak yang menarik tauuuu. meh sini ummi uwais nak listkan. mana tau meleleh ailio korang nak join pulak ekekekekeke.

HADIAH yang menanti :
(dengan kerjasama para PENAJA dari GROUP #bloggerutara)
30 PEMENANG dicari :)

1. aryshafayyadh aroma (2nos~man&woman) x 3pemenang
2. Monopod x 1pemenang
3. Tote bag x 1pemenang
4. Top Up RM10.00 x 3pemenang 
5. Starter Kit vitC Shaklee x 1pemenang
6.Top Up RM5.00 x 1pemenang
7. Tudung AdiJuma x 1pemenang
8. Key Chain x 5pemenang
9. RM10.00 x 3pemenang
10. Tudung x 1pemenang
11. Shawl x 1pemenang
12. Chopstick From Japan x 2pemenang
13. Key Chain from Taiwan x 3pemenang
13. Hadiah Misteri x 4pemenang

terliur ke tidak? ekekekeke. sila lah rajinkan diri ke link ini. atau klik saje gambar dekat atas untuk join. tarikh tutup 10 september 2015, 12 tengahari. lagi dua hariiiiii je lagi. cepat cepat ada masa ni haaaaaa. 

post signature

17 comments:

cikpinz said...

jom ramai-ramai join..hadiah banyak tu

kay_are said...

dah ade anak pun tak habis lagi minat main GA nye ish ish..

Kisah Nenot said...

gud luck :)

dari segmen yg sama http://kisahsinenot22.blogspot.my/2015/09/ga-1st-year-blog-anniversary.html

Siti Yang Menaip said...

jom ramai2 join =) banyak hadiah tu..

hainom OKje said...

Kiera ohhhh Kiera....mak dah pencen join GA katanya hihi...kasi chance le kat org org muda hihi

timm bill said...

Gud luck yerr..

zai zamree said...

nk join nk join...hadiah best2

anajingga said...

best of luck Kiera :)

Mummydearie said...

All the best and good luck, Kira. Mana tau ada peluang cerah tetiba menang salah-satu hadiah yang disediakan!

Dunia Zumal said...

Tak sabar nak tahu siapa bakal pemenang ^-^

husna zahidi said...

tak lama dah keputusan nak diumumkan..:D

juicy X said...

HAHAHA DAH EXPIRED/LAMA X ON9

Amanina Mads said...

nina tak sempat join.. huhu
menang tak kira?

aryan azra said...

tak sempat dah nak join hehehe...

takpe moga ada rezeki untuk kira ye

cik Anggur said...

xreti nk join2 nie....mampu tgk je

Cik Ash said...

Good luck yg join GA kak.sha

QasehnyaRania said...

good luck kiera

Tabung Kiera'Sakura

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...